bannerPos

Fornemt hattrick til Dianalund Motor

Christian Andersen fra Dianalund Motor (til højre) modtager diplom og gratulation fra sales manager Jesper Eliasen, HCP.
14-03-2020 11:45

I løbet af 2019 solgte Dianalund Motor 22 gange en MultiOne, og det indbragte et hattrick som landets mest sælgende forhandler.

MASKINER For tredje år i træk løb Christian Andersen og Dianalund Motor med titlen som årets mest sælgende forhandler af de italienske minilæssere fra MultiOne.

Hele 22 gange kunne Christian Andersen og hans kollegaer aflevere en MultiOne, og endnu flere gange var der bud efter et af de utallige redskaber, der kan fås til de fleksible maskiner.

Christian Andersen har solgt MultiOne i seks år, og igennem den periode har der været en stor udvikling i hvem, der køber MultiOne-maskinerne og hvilke modeller, der sælges.

Trenden går mere og mere i retning af, at de smidige maskiner anvendes som multifunktionelle redskabsbærere, der også kan læsse. De er blevet større i gennemsnit, og blandt de 22 solgte maskiner var der for første gang også en enkelt med el-drift.

Forskellige kundegrupper

Men generelt har den sjællandske MultiOne-forhandler vanskeligt ved at pege på én typisk kundegruppe. Blandt de 22 er nemlig både et forsyningsselskab, hestefolk, kirkegårde, landmænd, håndværkere, plejefirmaer inden for den grønne sektor og mange flere.

- Vi ser flere og flere håndværkere blandt vores kunder, og også grønne entreprenører tager i stigende grad MultiOne til sig. Det er lette maskiner, der kan køre alle steder, og deres olieflow er så stort, at de kan forsyne mange redskaber – og så kan de løfte forholdsvist højt, hvilket naturligvis også er et stort plus, påpeger Christian Andersen og tilføjer:

- Jeg tænker da somme tider på, om salget kan blive ved med at holde sig oppe på plus 20 om året. Men det tror jeg, for maskinerne har så mange anvendelsesmuligheder, at markedet ikke sådan lige bliver mættet.

jhal

0

Valtra har lanceret en fjernstyret traktor

Valtra og firmaet Elisa har sammen udviklet fjernbetjening af en traktor med 5G-netværket og et 360 graders kamera. Løsningen er den første af sin slags i verden.

Spændende tur til Japan

Mød dygtige japanske landmandskolleger på deres landbrug og oplev ved selvsyn det japanske højværdimarked for danske landbrugsprodukter.

Begrænset forskel på klimaets bundlinje

Aarhus Universitet finder ingen særlige forskelle på miljø- og klimapåvirkningen mellem økologisk og konventionel planteproduktion.

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.
Side 1 af 60 (1188 artikler)Prev1234567585960Next