bannerPos

HMC-Maskiner A/S bliver en del af Karl Mertz A/S

Anders Mikkelsen og Jesper Justesen er nu svejset sammen i et samarbejde mellem Karl Mertz og HMC-Maskiner.

Henning K. Andersen

11-03-2019 11:19
Den 1. april 2019 overtager Karl Mertz A/S virksomheden HMC-Maskiner A/S med afdelinger i Sorø og Holbæk.


Karl Mertz overtager AGCO Full Line forhandlingen af Fendt og Massey Ferguson i det område HMC-Maskiner hidtil har dækket og bliver hermed forhandler på størstedelen af Sjælland, Møn og Lolland-Falster med det brede produktprogram som AGCO tilbyder. HMC-Maskiner A/S har i lighed med Karl Mertz A/S også været en del af Maskinhandler Indkøbsringen, så der bliver derfor en naturlig fortsættelse med mærker som Kuhn, Rauch, McConnel og Ferris i området. En del andre agenturer som f.eks. Giant minilæssere og Honda ATV er ligeledes sammenfaldende og forsætter også i Karl Mertz A/S regi.

Karl Mertz A/S overtager alle medarbejdere og samler alle aktiviteterne i HMC-Maskiner A/S hidtidige domicil i Sorø. Det betyder, at det serviceværksted som HMC-Maskiner A/S hidtil har drevet i Holbæk, lukkes i forbindelse med overtagelsen, men Karl Mertz A/S sikrer service og reservedelsforsyning til kunderne fra Sorø afdelingen.

Både adm. direktør Anders Mikkelsen, Karl Mertz A/S og ejerkredsen bag HMC-Maskiner A/S er særdeles tilfredse med, at aftalen er kommet i stand. Det har ligget begge parter meget på sinde, at sikre de bedste vilkår for både medarbejdere og kunder i fremtiden. 
Tilpasninger til ændringerne i branchen, men altid med kunderne i fokus

- Tendensen med færre kunder og større enheder er klar og for Karl Mertz A/S betyder det, at vi opnår en størrelse, hvor vi kan sælge og servicere maskiner til et større antal kunder samtidigt som vi får en mere effektiv drift. 

Vi overtager et hold af dygtige og veluddannede medarbejdere fra HMC-Maskiner A/S og for kunderne betyder et endnu større salgs-, montør- og reservedelsteam i Karl Mertz A/S, at vi kan satse yderligere på at udvikle vores specialistkompetencer, samtidigt som vi sikrer fleksibilitet og service til kunderne i alle situationer.

Vi har stor respekt for historien bag HMC-Maskiner A/S og vi ser frem til at forsætte og videreudvikle betjeningen af kunderne på Sjælland” udtaler Anders Mikkelsen.

På vegne af ejerkredsen bag HMC-Maskiner A/S udtaler Jesper I. Justesen:
- Vi havde gerne set HMC-Maskiner A/S videreført, men må også erkende, at vores forhandlerdistrikt ikke åbnede mulighed for at opfylde kravene til AGCO’s Route 66. Når nu beslutningen så er truffet, så er vi glade for at det netop blev Karl Mertz A/S som kan overtage. Det er en forretning som vi altid har haft stor respekt for og vi er overbeviste om, at de kan sikre betjeningen af vores kunder og give vores medarbejdere en tryg fremtid.

- Vi vil her gerne rette en stor tak til alle vores trofaste kunder, der gennem årene har været meget loyale overfor vores forretning i både Holbæk og Sorø. Det glæder os også at alle vores dygtige medarbejdere kan fortsætte hos Karl Mertz A/S med de samme jobfunktioner som de har haft hidtil og med AGCO produkterne, som vi ved mange har arbejdet med i lang tid og brænder for. 

- Selv vil jeg også være at finde i Karl Mertz A/S regi, som en del af salgsteamet og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med alle de kunder som jeg kender i forvejen, i mange år fremover slutter Jesper I. Justesen.
 

DLS-formand gjorde status på problemerne

På generalforsamlingen i DLS påpegede formanden John Nielsen blandt andet, at bramgæsbestanden er et stort problem på Sydhavsøerne.

Følelserne kom i kog på Baltic Pipe-møder

Bølgerne gik til tider højt på borgermøderne om Baltic Pipe-projektet, hvor oplægsholdere flere gange blev afbrudt, når de svarede på spørgsmål.

Vildtaften på Kragerup Gods

Har man hang til jagt og jagtfortællinger vækkede vildtaften på Kragerup Gods naturligvis interesse. 

Kom krondyrene i forkøbet

Hegn vildtet ude med el-hegn, inden de spiser markudbyttet.

Markvanding med bedre driftsøkonomi

Ødelagte afgrøder og unødige reparationsudgifter til rørbrud midt i højsommeren er et scenarie, de fleste landmænd gerne vil undgå. Men rørbrud og andre gener i forbindelse med markvanding kan undgås ved at skifte til en frekvensreguleret pumpe, der giver langt bedre driftsøkonomi og minimal risiko for rørbrud.

HMC-Maskiner A/S bliver en del af Karl Mertz A/S

Den 1. april 2019 overtager Karl Mertz A/S virksomheden HMC-Maskiner A/S med afdelinger i Sorø og Holbæk.

Små positive tegn for roedyrkerne

Sukkerroedyrkerne kan se tilbage på et hårdt år, men der er lys forude, forsikrede roedyrkernes formand, Jørn Dalby, på generalforsamlingen.

40 år med hingstekåring i Herning

Dansk Varmblods Hingstekåring og messen Hest & Rytter holdes i Herning for 40. gang med et væld af oplevelser for hesteinteresserede.

Skovrejsning med tilskud

Landskabskonsulent Søren Paludan giver gode råd, hvis man ønsker at opnå tilskud til skovrejsning i indeværende år

Fra bryllupskørsel til skovarbejde

René Larsen arbejder med såvel heste som maskiner, når skov og grønne arealer i kommuner og hos private skal passes og plejes.
Side 1 af 26 (501 artikler)Prev1234567242526Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer