bannerPos

HMC-Maskiner A/S bliver en del af Karl Mertz A/S

Anders Mikkelsen og Jesper Justesen er nu svejset sammen i et samarbejde mellem Karl Mertz og HMC-Maskiner.

Henning K. Andersen

11-03-2019 11:19
Den 1. april 2019 overtager Karl Mertz A/S virksomheden HMC-Maskiner A/S med afdelinger i Sorø og Holbæk.


Karl Mertz overtager AGCO Full Line forhandlingen af Fendt og Massey Ferguson i det område HMC-Maskiner hidtil har dækket og bliver hermed forhandler på størstedelen af Sjælland, Møn og Lolland-Falster med det brede produktprogram som AGCO tilbyder. HMC-Maskiner A/S har i lighed med Karl Mertz A/S også været en del af Maskinhandler Indkøbsringen, så der bliver derfor en naturlig fortsættelse med mærker som Kuhn, Rauch, McConnel og Ferris i området. En del andre agenturer som f.eks. Giant minilæssere og Honda ATV er ligeledes sammenfaldende og forsætter også i Karl Mertz A/S regi.

Karl Mertz A/S overtager alle medarbejdere og samler alle aktiviteterne i HMC-Maskiner A/S hidtidige domicil i Sorø. Det betyder, at det serviceværksted som HMC-Maskiner A/S hidtil har drevet i Holbæk, lukkes i forbindelse med overtagelsen, men Karl Mertz A/S sikrer service og reservedelsforsyning til kunderne fra Sorø afdelingen.

Både adm. direktør Anders Mikkelsen, Karl Mertz A/S og ejerkredsen bag HMC-Maskiner A/S er særdeles tilfredse med, at aftalen er kommet i stand. Det har ligget begge parter meget på sinde, at sikre de bedste vilkår for både medarbejdere og kunder i fremtiden. 
Tilpasninger til ændringerne i branchen, men altid med kunderne i fokus

- Tendensen med færre kunder og større enheder er klar og for Karl Mertz A/S betyder det, at vi opnår en størrelse, hvor vi kan sælge og servicere maskiner til et større antal kunder samtidigt som vi får en mere effektiv drift. 

Vi overtager et hold af dygtige og veluddannede medarbejdere fra HMC-Maskiner A/S og for kunderne betyder et endnu større salgs-, montør- og reservedelsteam i Karl Mertz A/S, at vi kan satse yderligere på at udvikle vores specialistkompetencer, samtidigt som vi sikrer fleksibilitet og service til kunderne i alle situationer.

Vi har stor respekt for historien bag HMC-Maskiner A/S og vi ser frem til at forsætte og videreudvikle betjeningen af kunderne på Sjælland” udtaler Anders Mikkelsen.

På vegne af ejerkredsen bag HMC-Maskiner A/S udtaler Jesper I. Justesen:
- Vi havde gerne set HMC-Maskiner A/S videreført, men må også erkende, at vores forhandlerdistrikt ikke åbnede mulighed for at opfylde kravene til AGCO’s Route 66. Når nu beslutningen så er truffet, så er vi glade for at det netop blev Karl Mertz A/S som kan overtage. Det er en forretning som vi altid har haft stor respekt for og vi er overbeviste om, at de kan sikre betjeningen af vores kunder og give vores medarbejdere en tryg fremtid.

- Vi vil her gerne rette en stor tak til alle vores trofaste kunder, der gennem årene har været meget loyale overfor vores forretning i både Holbæk og Sorø. Det glæder os også at alle vores dygtige medarbejdere kan fortsætte hos Karl Mertz A/S med de samme jobfunktioner som de har haft hidtil og med AGCO produkterne, som vi ved mange har arbejdet med i lang tid og brænder for. 

- Selv vil jeg også være at finde i Karl Mertz A/S regi, som en del af salgsteamet og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med alle de kunder som jeg kender i forvejen, i mange år fremover slutter Jesper I. Justesen.
 

Dræneksperter i Sydsjælland

To kammerater fra landbrugsskoletiden har etableret entreprenørfirma i Rønnede, og det er med fokus på at dræne landbrugsjord.

Debat om bæredygtighed i dansk svineproduktion

Mandag den 27. maj holder Danske Svineproducenter et debatmøde om bæredygtighed i svineproduktionen.

Styrelse svarer på tvivlsspørgsmål om nye firmabil-regler

Nye registreringskrav for varebiler har høstet mange spørgsmål. Færdselsstyrelsen svarer her på de mest gængse.

Det betaler sig at opdatere drænanlægget

Et nyt drænanlæg kan afskrives over fem år, så det bør ikke være svært at få økonomi i at få sine marker opdateret med hensyn til dræning, vurderer dræningsspecialist.

Roeavlere så nærmere på ny avanceret markrobot

KWS-arrangement på Lolland samlede cirka 50 roeavlere, der blandt andet blev præsenteret for en ny robot fra Farmdroid.

Mange valfartede til jubilæum i Slagelse

Besøgende fra hele landet var med til at fejre 25-års jubilæum i Slagelse Maskinforretning.

Landskabskonsulent: - Den mentale sundhed ligger lige uden for døren

Landskabskonsulent Søren Paludan giver gode råd til at skabe fantastiske rammer på gården, og smukke omgivelser er som medicin for os, påpeger han.

Nyt udstyr finder nødstedt vildt

Alle 182 frivillige hundeførere i Schweiss-registret kan fortsætte samarbejdet med nye pejl.

Grimme på vej mod 2020

Som led i udviklingen af produktprogrammet til roeavlere udvider Grimme programmet af roeoptagere med to nye modeller.

Nyt jagtområde på NutriFair i 2020

Det nye jagtområde kommer til at omfatte en række udvalgte udstillere med speciale i jagt, og gæsterne kan blandt andet besøge en cafe, hygge sig og opleve en lang række nye og spændende jagtprodukter.
Side 1 af 29 (563 artikler)Prev1234567272829Next