bannerPos

Landsdækkende maskinwebshop med udstilling og service

Middelfart Maskiner har etableret sig med webshop og faciliteter i et lejemål hos Axel Knudsen Maskinforretning i Kauslunde. Herfra tilbyder Carsten Vesthammer maskiner og kundeløsninger, blandt andet Kellfri-produkterne, som han har beskæftiget sig med i 14 år, Linhai ATV’ere og andre maskinagenturer.

Tekst og foto: Erik Hansen

Redaktør, LandbrugFyn
05-04-2020 06:00
Efter 14 år hos Kellfri Danmark har Carsten Vesthammer startet Middelfart Maskiner blandt andet med forhandlingen af netop Kellfri-produkterne.

I 14 år har Carsten Vesthammer solgt svenske Kellfri-produkter fra et kontor, de seneste år i Middelfart

I forbindelse med en omstrukturering har det svenske firma, som primært har benyttet sig af katalogsalg, lukket det danske kontor. I stedet er indgået forhandleraftale for Fyn og Jylland med Carsten Vesthammer, der lige siden starten for 14 år siden har været landechef for Kellfri i Danmark.

Sammen med en udstilling af udvalgte maskiner i Kauslunde ved Middelfart har han etableret sin egen maskinwebshop, Middelfart Maskiner.

Foruden Kellfri-produkterne, der er kendt som mindre maskiner som blandt andet ATV-redskaber, frontlæsserredskaber, slagleklippere, skovudstyr og vogne, er der allerede også andre mærker på programmet. Det gælder ATV-programmet fra Linhai og de mobile Turbodan-tørrevogne, som Carsten Vesthammer har fået forhandlingen af for det fynske område.

- Men jeg vil selvfølgelig løbende have øjnene åbne for yderligere produkter, som kan sikre vores kunder et optimalt produktudvalg til forretningen, påpeger han.

Atypisk webshop

For Carsten Vesthammer har det primært været et ønske om at kunne tilbyde kunderne mere end bare køb af udstyr og maskiner via postordre.

- I min tid som landechef ved Kellfri har jeg bemærket en stigende efterspørgsel efter kundetilpassede løsninger. Mulighederne er blandt andet montering af produktet, fleksibilitet på redskabsbeslag, ny mulighed for serviceaftale og udvidet 36 måneders garanti på nye traktorer osv.

Desuden vil kunderne selv, hvis det ønskes, kunne afhente deres maskiner i Kauslunde, hvor Carsten Vesthammer har lejet sig ind hos Axel Knudsen Maskinforretning.  

- Det er naturligvis rigtigt spændende at kunne etablere sig et så attraktivt sted, hvor vi med vore lavprisprodukter, som har samme garantilængde som dyrere produkter, forventer at kunne tiltrække flere landmænd og øvrige kunder til adressen.

 

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next