bannerPos

Lind & Kruse første danske stop for ny Case IH-traktor

Peter Lyngsø, Sælger hos Lind & Kruse A/S, har store forventninger til den nye Case IH Magnum AFS Connect.

Tekst og foto: John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
09-12-2019 07:49
Maskinforretningen Lind & Kruse A/S i Bredsten nær Vejle var første stop, da Case IH forleden havde Danmarkspremiere på den nye Case IH Magnum AFS Connect traktor-serie.
MASKINER Forhåndsinteressen har været intens og opmærksomheden stor omkring den nye Case IH Magnum AFS Connect traktor-serie, der senest blev præsenteret i forbindelse med Agritechnica-messen i Tyskland i november.
Forleden var turen kommet til Danmark, hvor maskinforretningen Lind & Kruse A/S i Bredsten nær Vejle. Hvor Case IH kunne præsentere den nye, forbedrede traktorserie for et indbudt publikum.
AFS Connect er en trådløs teknologi til dataoverførsel og overvågning, der giver mange nyttige muligheder. Herunder to-vejs dataoverførsel med øjeblikkelig registrering af aktiviteter og markstyring, fjernovervågning af maskiners placering, brændstofniveau m.m.
Systemet giver også mulighed for dataregistrering og tilladt adgang for forhandleradgang i forbindelse med maskinindstilling og optimering af ydelse.
 

Opgradering af lys
og kabine


Den nye traktor-serie tilbydes i to versioner – trinløs og powerdrive og spænder fra mindste model Magnum 280, 310, 340, 380 til den store 400-model. Modellerne 380 og 400 kan tillige tilbydes som specielle Road rack-modeller, der er født med bælter på bagakslerne.
Fælles for alle modeller er, at kabinen er blevet kraftigt opgraderet med nyt design og nyt joystick, ny multicontroller, hvor autostyring kan tilkobles/frakobles alt efter behov.
Udenpå er er traktorserien blevet lys-opgraderet:
-  Der er nu op til 40.000 Lumen LED-lys rundt om traktoren, med gode indstillingsmuligheder af lyset, fortalte distriktschef hos Case IH, Rasmus Buhl Christiansen i forbindelse med Danmarkspremieren.
Det var et udlånt eksemplar fra fabrikken, der mandag kunne opleves i forbindelse med Danmarkspremieren. Et event, der gentages i løbet af december hos maskinforretninger i Horsens, Ribe og på Lolland.  Hos Case IH forventer man at de første Case IH Magnum AFS Connect-traktorer er klar til levering i foråret 2020.
 

Store forventninger


Hos Lind & Kruse A/S, der er autoriseret Case IH-forhandler, glæder sælger Peter Lyngsø sig til at få den nye Case IH Magnum AFS Connect på programmet.
-  Jeg håber vi kan få større salg i Magnum-serien. Jeg har især store forventninger til hele multifunktions-delen, lyder det fra Peter Lyngsø, der også ser store muligheder i AFS Connect-systemet.
0

Grimme styrker rådgivning og salgssupport øst for Storebælt

Uffe Jensen er udpeget som ny ansvarlig for salg af kartoffemaskiner på Sjælland hos Grimme, oplyser selskabet.

I et høstvakuum

Lige nu er vurderingen på Danish Agros afdeling i Dalmose på Vestsjælland, at man skal modtage middeludbytter af korn og raps. Det er stilhed før stormen, fortæller markedsdirektør Christian Hjerpsted mandag eftermiddag, hvor høsten ligger stille.

Syngenta og FaunaPhotonics hylder biodiversiteten

Biodiversitet er vigtig for vores natur, og landbruget har en helt særlig rolle i at hjælpe og passe på biodiversiteten.

Roedyrkernes nye formand er klar til opgaverne

Troels Frandsen er ny mand i spidsen for de cirka 850 sukkerroedyrkende landmænd, der de seneste år har skulle omstille sig fra faste kvoter til det frie marked.

Godt tilbud på ny roesort

Via Nordic Sugars hjemmeside kan roedyrkere frem til den 1. august vælge frø fra SesvanderHave til en reduceret pris.

Ny roeaftale med klare forbedringer

Både hos Danske Sukkerroedyrkere og Nordic Sugar er der bred enighed om, at den nye sukkerroeaftale indeholder flere klare forbedringer.

Landdistrikter glæder sig over EU-aftale

Den nye aftale om EU's genopretningsfond tilfører flere milliarder euro til udvikling af landdistrikter, hvilket åbner for nye muligheder i Danmark, vurderer Landdistrikternes Fællesråd. Formand Steffen Damsgaard håber konkret, at regeringen vil booste udviklingen på landet ved at prioritere flere midler til de lokale aktionsgrupper samt fortsat styrke fødevareklyngen.
Side 1 af 64 (1277 artikler)Prev1234567626364Next