bannerPos

Mange valfartede til Åben Maskinvej

Der var travlhed ved burger-vognen hos Scantruck, hvor der i løbet af de to dage med Åben Maskinvej blev produceret og afleveret 600 styk bøf-i-bolle.
14-03-2020 15:26

Der var stort rykind, da de fem maskinfirmaer på Kærup Parkvej i Ringsted for tredje år i træk inviterede til et stort fælles åben hus-arrangement.

ÅBENT HUS Det er åbenlyst en god idé at holde fælles gadefest for maskinbranchen. Tredje udgave blev den hidtil største succes af Åben Maskinvej for de fem maskinfirmaer på Kærup Parkvej i Ringsted.

Ikke mindst for Scantruck sådan cirka midt på den 650 lange strækning med JCB-forhandleren Nicolaisen & Larsen i den ene ende og Hydrema, Helms TMT-Centret og Hertz i den anden.

- Vi kan kun gisne på besøgstallet over de to dage. Men vi kan konstatere, at vi har talt med rigtig mange både landmænd og entreprenører, fortæller salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

- Selv om vi, tilføjer han, producerede 600 burgere til gæsterne, gik vi desværre ud for bøffer og øl en lille times tid før slut. Det tog de sidste gæster nu pænt. Alle var helt klart dedikerede fagfolk, der var kommet for at se og høre om maskiner.

Købelystne gæster

Det blev heller ikke ved den store mængde burgere. Der blev også serveret flere maskiner for købelystne besøgende. I alt en halv snes solgt maskiner. Blandt dem to gummihjulslæssere af Scantruck-hofmærket Komatsu og flere Manitou-teleskoplæssere.

- Vi mærker virkelig, at vi er i et rigtig godt landbrugsområde, og at der er fin optimisme hos landmændene. Det samme gælder i øvrigt for de mange små og mellemstore entreprenører, som helt klart har en god og udbytterig dag på Kærup Parkvej, når maskinfirmaerne præsenterer sig i fælles flok, siger Claus Bjerregaard.

Han vil allerede nu godt love, at firmaet i begyndelsen af marts næste år er klar til den fjerde udgave af Åben Maskindag, der helt sikkert bliver en fast årlig tradition.

jhal

0

Store forventninger til lille teleskoplæsser

Scantruck spår stor interesse for den lille nye Manitou MLT420-60 H, der udelukkende er produceret til landbruget.

Valtra har lanceret en fjernstyret traktor

Valtra og firmaet Elisa har sammen udviklet fjernbetjening af en traktor med 5G-netværket og et 360 graders kamera. Løsningen er den første af sin slags i verden.

Spændende tur til Japan

Mød dygtige japanske landmandskolleger på deres landbrug og oplev ved selvsyn det japanske højværdimarked for danske landbrugsprodukter.

Begrænset forskel på klimaets bundlinje

Aarhus Universitet finder ingen særlige forskelle på miljø- og klimapåvirkningen mellem økologisk og konventionel planteproduktion.

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.
Side 1 af 60 (1189 artikler)Prev1234567585960Next