bannerPos

Nyt Case IH samarbejde på Sjælland

Her ses SDK's ledergruppe. Fra venstre: Brian Bo Jensen (Serviceleder), Steffen Jensen (Reservedelschef), Palle Nielsen (Værkfører), Palle Kjærsgaard (CEO), Michael Høst (Værkfører) og Marinus Soelbjerg (Serviceleder).

Tekst og foto: Henning K. Andersen

Journalist
07-02-2020 11:26
Danmarks mest sælgende mærke i 2019 for landbrugstraktorer over 50 hk Case IH er nu klar til at løfte sløret for fremtidens forhandler setup på Sjælland, hvor nærhed til kunden og kundeservice er i højsæde.

Der er i de seneste år kommet nye strukturer og nye spillere i den danske maskinhandlerbranche, hvor bilimportører og andelsselskaber både fra Danmark og senest fra Tyskland har gjort deres indtog. I dette marked går Case IH i en anderledes retning, hvor fokus er på at skabe nærhed til kunden.

Det nye forhandlersetup på Sjælland er fokuseret på et stærkt samarbejde mellem Frøslev Maskinforretning og S.D. Kjærsgaard (SDK).

De to forretninger som indgår i det nye samarbejde, vil forsat være selvstændige forretninger, men vil få flere fordele af et tæt samarbejde, blandt andet større servicekapacitet, mulighed for mere specialiserede montører, koordinering af reservedels disponering, større udvalg af demo- og lager-maskiner samt fælles markedsføring.

Bedre forhandleropbakning

For kunden betyder det endnu bedre forhandleropbakning med større adgang til Case IH maskiner, reservedele og servicesupport af højeste kvalitet på deres maskiner. Frøslev Maskinforretning skal forsat varetage deres område og kundebase på Østsjælland, mens SDK vil varetage salg og service på Midtsjælland.

SDK, som udover at være Danmarks største Case IH-forhandler også er importør af Case Construction, er allerede repræsenteret på Sjælland med en afdeling i Karlslunde, hvor der i foråret 2020 åbnes nyt showroom, og hvorfra der sælges Case Construction og SDK’s øvrige entreprenør maskinprogram. Denne afdeling vil fremadrettet også bliver servicepunkt for Case IH landbrugsmaskiner, samtidigt kigges der på en mere central placering på Sjælland.

Direktør Palle Kjærsgaard fra S.D. Kjærsgaard A/S udtaler: 
- Jeg synes, det er stærkt, at vi to Case IH forhandlere kan løse den konsolideringsopgave, der påkræves for at være fremtidssikret i maskinbranchen, og samtidig bevarer forretningerne deres selvstændighed, og de unikke kompetencer hver forretning rummer. Som en del af det nye samarbejde bliver Frøslev Maskinforretning på Østsjælland også forhandlere af Case Construction Compact Line.

- Kunderne på Sjælland vil møde kendte Case IH folk, hvad enten der er tale om salgs-, service- eller øvrigt forretningspersonale, udtaler Marting Geert-Jørgensen, distriktschef hos Case IH, der ser det som en stor fordel for kunderne at bevare de gode relationer hos en velkendt forhandler som Frøslev, samtidigt med at de nu bliver styrket ved at SDK kommer ind som samarbejdspartner på Sjælland. 

De øvrige Case IH forhandlere på Sjælland vil forsat varetage salg og service i deres respektive områder.

- Vigtigt med kontinuitet

Case IH står traditionelt stærkt på Sjælland med en stor kundebase for traktorer og Axial-Flow mejetærskere. Og især de sjællandske frøavlere har oplevet Axial-Flow maskinernes evner til at sikre høj kvalitet i form af høj renhed og minimalt beskadiget frø og kerner.

- Dette er kunder, som forventer den højeste service fra deres lokale forhandler, og derfor er det meget positivt, at vi kan sikre en vis kontinuitet i vores forhandler setup fortæller Martin Geert-Jørgensen.

- Vi har flere forhandlere og servicepunkter på Sjælland end flere af vores konkurrenter, og det vil vi forsat have med det nye forhandlersamarbejde.

Frøslev Maskinforretning er grundlagt tilbage i 1885 og har haft samme adresse siden 1900. S.D. Kjærsgaard A/S er grundlagt i Frejlev ved Aalborg i 1930 og går dermed ind i sit 90. jubilæumsår.

Hos Frøslev Maskinforretning byder man også det nye samarbejde velkommen.

- Vi passer jo os selv her i Frøslev, men det at indgå i en alliance med hensyn til indkøb giver god mening for os, ligesom vi kan lave nogle fælles tiltag på markedsføringssiden, lyder det fra Frøslev Maskinforretning, som drives af brødrene Allan og Anders Andersen.

0

Gedeavlere bød indenfor

Gedeavlere over hele landet inviterede for nylig til Åben Gedestald.

Maskinsælger fra Søllested med historisk jubilæum

Det er 50 år siden, at Christian Krogh fik sommerferiejob som fejedreng i Søllested Maskinforretning, hvor han stadig har sin daglige gang – siden 1975 i rollen som sælger.

- Med Roskilde Dyrskue havde vi haft alt for travlt

Selv uden Roskilde Dyrskue mangler man ikke just noget at lave i Kærsgaard VVS ved Fuglebjerg i det sydvestlige Sjælland.

DF-politiker kiggede på ålegræs

Landbrug & Fødevarer inviterede Dansk Folkepartis miljøordfører René Christensen med en tur ud i Karrebæk Fjord, hvor der er masser af ålegræs.

CAP-reformen ventes først i kraft fra 2023

Danske landmænd får nedsat deres grundbetaling fra i 2021, også selvom det trækker længere ud med aftalen om en ny programperiode for EU’s landbrugspolitik.

Juletræsproducenter med julelys i øjnene

Corona-krisen bevirker, at tre millioner tyskere ikke rejser væk i julen. Det giver de danske producenter julelys i øjnene, selv om de store tyske julemarkeder næppe afvikles i år.

Direktøren for det hele bygger og udvider kostaldene

Der er godt gang i byggeriet af nye kostalde flere steder i Østdanmark, og det er noget, man mærker til hos N.J. Totalbyg A/S.
Side 1 af 69 (1370 artikler)Prev1234567676869Next