bannerPos

Nyt Case IH samarbejde på Sjælland

Her ses SDK's ledergruppe. Fra venstre: Brian Bo Jensen (Serviceleder), Steffen Jensen (Reservedelschef), Palle Nielsen (Værkfører), Palle Kjærsgaard (CEO), Michael Høst (Værkfører) og Marinus Soelbjerg (Serviceleder).

Tekst og foto: Henning K. Andersen

Journalist
07-02-2020 11:26
Danmarks mest sælgende mærke i 2019 for landbrugstraktorer over 50 hk Case IH er nu klar til at løfte sløret for fremtidens forhandler setup på Sjælland, hvor nærhed til kunden og kundeservice er i højsæde.

Der er i de seneste år kommet nye strukturer og nye spillere i den danske maskinhandlerbranche, hvor bilimportører og andelsselskaber både fra Danmark og senest fra Tyskland har gjort deres indtog. I dette marked går Case IH i en anderledes retning, hvor fokus er på at skabe nærhed til kunden.

Det nye forhandlersetup på Sjælland er fokuseret på et stærkt samarbejde mellem Frøslev Maskinforretning og S.D. Kjærsgaard (SDK).

De to forretninger som indgår i det nye samarbejde, vil forsat være selvstændige forretninger, men vil få flere fordele af et tæt samarbejde, blandt andet større servicekapacitet, mulighed for mere specialiserede montører, koordinering af reservedels disponering, større udvalg af demo- og lager-maskiner samt fælles markedsføring.

Bedre forhandleropbakning

For kunden betyder det endnu bedre forhandleropbakning med større adgang til Case IH maskiner, reservedele og servicesupport af højeste kvalitet på deres maskiner. Frøslev Maskinforretning skal forsat varetage deres område og kundebase på Østsjælland, mens SDK vil varetage salg og service på Midtsjælland.

SDK, som udover at være Danmarks største Case IH-forhandler også er importør af Case Construction, er allerede repræsenteret på Sjælland med en afdeling i Karlslunde, hvor der i foråret 2020 åbnes nyt showroom, og hvorfra der sælges Case Construction og SDK’s øvrige entreprenør maskinprogram. Denne afdeling vil fremadrettet også bliver servicepunkt for Case IH landbrugsmaskiner, samtidigt kigges der på en mere central placering på Sjælland.

Direktør Palle Kjærsgaard fra S.D. Kjærsgaard A/S udtaler: 
- Jeg synes, det er stærkt, at vi to Case IH forhandlere kan løse den konsolideringsopgave, der påkræves for at være fremtidssikret i maskinbranchen, og samtidig bevarer forretningerne deres selvstændighed, og de unikke kompetencer hver forretning rummer. Som en del af det nye samarbejde bliver Frøslev Maskinforretning på Østsjælland også forhandlere af Case Construction Compact Line.

- Kunderne på Sjælland vil møde kendte Case IH folk, hvad enten der er tale om salgs-, service- eller øvrigt forretningspersonale, udtaler Marting Geert-Jørgensen, distriktschef hos Case IH, der ser det som en stor fordel for kunderne at bevare de gode relationer hos en velkendt forhandler som Frøslev, samtidigt med at de nu bliver styrket ved at SDK kommer ind som samarbejdspartner på Sjælland. 

De øvrige Case IH forhandlere på Sjælland vil forsat varetage salg og service i deres respektive områder.

- Vigtigt med kontinuitet

Case IH står traditionelt stærkt på Sjælland med en stor kundebase for traktorer og Axial-Flow mejetærskere. Og især de sjællandske frøavlere har oplevet Axial-Flow maskinernes evner til at sikre høj kvalitet i form af høj renhed og minimalt beskadiget frø og kerner.

- Dette er kunder, som forventer den højeste service fra deres lokale forhandler, og derfor er det meget positivt, at vi kan sikre en vis kontinuitet i vores forhandler setup fortæller Martin Geert-Jørgensen.

- Vi har flere forhandlere og servicepunkter på Sjælland end flere af vores konkurrenter, og det vil vi forsat have med det nye forhandlersamarbejde.

Frøslev Maskinforretning er grundlagt tilbage i 1885 og har haft samme adresse siden 1900. S.D. Kjærsgaard A/S er grundlagt i Frejlev ved Aalborg i 1930 og går dermed ind i sit 90. jubilæumsår.

Hos Frøslev Maskinforretning byder man også det nye samarbejde velkommen.

- Vi passer jo os selv her i Frøslev, men det at indgå i en alliance med hensyn til indkøb giver god mening for os, ligesom vi kan lave nogle fælles tiltag på markedsføringssiden, lyder det fra Frøslev Maskinforretning, som drives af brødrene Allan og Anders Andersen.

Case IH præsenterer nyt forhandlersetup på Sjælland

Danmarks mest sælgende mærke i 2019 for landbrugstraktorer over 50 hk, Case IH, er klar til at løfte sløret for fremtidens forhandlersetup på Sjælland.

Øget viden og større motivation gør en forskel

Der skal mere systematik og stor selverkendelse til i besætningerne for at gøre noget ved dødeligheden, påpeger Seges.

Gødskning tidligere end normalt

Med en forventet lav kvælstofpulje i jorden, og afgrøder der allerede er klar til at starte væksten, vurderes første tildeling af gødning at være lidt tidligere end normalt.

Fleksible bladgødninger

Flex Fertilizer-systemet tildeler næringsstofferne effektivt til afgrøden og efter aktuelt behov. Samtidig er det en både klima- og miljøvenlig gødningsform.

Gratis webinar om gødskningsstrategi

Seges inviterer til webinar om strategier for gødskning for den kommende sæson.

35 millioner fra Danish Agro

Andelsgrovvareselskabet havde sidste år rekordomsætning og et overskud før skat på 402 millioner kroner.

Det totale kvælstof-balanceregnskab skal skrottes

En bare nogenlunde præcis opgørelse fra danske landområder er uladsiggørlig, og naturen har så mange selvregulerende mekanismer, som ikke kan sættes på en formel, påpeger Jørn Rasmussen.

Tysk sag kostede DLG dyrt

Tørken i sommeren 2018 kostede DLG et trecifret millionbeløb på bundlinjen i regnskabet. I 2019 er det en konkurrencesag fra Tyskland, som koster koncernen 119 millioner kroner.

Landbruget skal inddrages i klimaforhandlinger

Vi ved, hvordan man reducerer CO2-udledningen drastisk, samtidig med at man øger produktionen.

Ung lollik har succes med egen maskinstation

Henrik Schmidt driver Henriks Maskinstation på Lolland, og han er med sine bare 26 år én af de yngste i en hård branche.
Side 1 af 47 (932 artikler)Prev1234567454647Next