bannerPos

Nyt tiltag fra maskinforretning

Sælgerne Rasmus Kruse (til venstre) og Jens-Christian Krogh, sammen med direktør og indehaver af Søllested Maskinforretning A/S Torben Kepp Jensen (til højre), foran verdens største John Deere-traktor på larvefødder, 9620RX.

Henrik Sieben

Journalist
23-11-2018 07:09
Søllested Maskinforretning inviterer til mark- og værkstedsdag, som skal hjælpe kunderne med at få det optimale ud af maskinerne.

- For at få det optimale ud af sine maskiner og redskaber og dermed også spare eller reducere på brændstofforbruget er det vigtigt, at maskinerne er korrekt indstillet.

Sådan lyder det fra sælger gennem det seneste år i Søllested Maskinforretning A/S, Rasmus Kruse, der sammen med indehaver og direktør Torben Kepp Jensen og sælgerne Jens-Christian Krogh og Martin Lund samt Pöttinger og Michelin har taget initiativ til en mark- og værkstedsdag.

Arrangementet afvikles faktisk over to dage – tirsdag den 4. december i Nørre Alslev og torsdag den 6. december i Søllested.

Her vil der være faglige indlæg om indstilling af maskiner og redskaber, om dæktryk med mere. Der bliver tillige mulighed for at hilse på repræsentanter fra leverandører, ligesom man til arrangementet i Søllested kan opleve verdens største John Deere-traktor på larvefødder, 9620RX.

 

Krav og pris er stigende

- Vi lever i en verden, hvor prisen på brændstof bliver dyrere og dyrere samtidig med, at kunderne forventer mere og mere af deres maskiner, forklarer Rasmus Kruse og fortsætter:

- Derfor synes vi som en moderne maskinforretning og som en professionel spiller i markedet for landbrugsmaskiner, at det er vigtigt bistå med de bedste produkter og den gode service. Her handler det også om at hjælpe kunderne med at få det optimale ud af de maskiner, de har købt.

Rasmus Kruse fortæller videre, at det er første gang, man i Søllested Maskinforretning tager initiativ til en mark- og værkstedsdag, der samtidig skal markere, at forretningen har fået ny forhandling af kvalitetsprodukter fra Pöttinger, som han desuden betegner som en god samarbejdspartner.


Læs mere i LandbrugØst i uge 48, der udkommer torsdag den 29. november, men allerede fra lørdag den 24. november kan ses på landbrugoest.dk.

 

Regulering på baggrund af atypiske målinger

Helt igennem ekstreme målinger danner grundlag for indsatskrav til landbruget i oplandet til Stege Nor – og vi frygter, at det samme sker i Karrebæk Fjord, lyder det fra Gefion og DLS.

22 meter lang arm rækker til meget

Kalundborg-entreprenør har investeret i en ny Komatsu med en 22 meter lang arm, og den rækker til mange forskellige opgaver.

Dræneksperter i Sydsjælland

To kammerater fra landbrugsskoletiden har etableret entreprenørfirma i Rønnede, og det er med fokus på at dræne landbrugsjord.

Debat om bæredygtighed i dansk svineproduktion

Mandag den 27. maj holder Danske Svineproducenter et debatmøde om bæredygtighed i svineproduktionen.

Styrelse svarer på tvivlsspørgsmål om nye firmabil-regler

Nye registreringskrav for varebiler har høstet mange spørgsmål. Færdselsstyrelsen svarer her på de mest gængse.

Det betaler sig at opdatere drænanlægget

Et nyt drænanlæg kan afskrives over fem år, så det bør ikke være svært at få økonomi i at få sine marker opdateret med hensyn til dræning, vurderer dræningsspecialist.

Roeavlere så nærmere på ny avanceret markrobot

KWS-arrangement på Lolland samlede cirka 50 roeavlere, der blandt andet blev præsenteret for en ny robot fra Farmdroid.

Mange valfartede til jubilæum i Slagelse

Besøgende fra hele landet var med til at fejre 25-års jubilæum i Slagelse Maskinforretning.

Landskabskonsulent: - Den mentale sundhed ligger lige uden for døren

Landskabskonsulent Søren Paludan giver gode råd til at skabe fantastiske rammer på gården, og smukke omgivelser er som medicin for os, påpeger han.

Nyt udstyr finder nødstedt vildt

Alle 182 frivillige hundeførere i Schweiss-registret kan fortsætte samarbejdet med nye pejl.
Side 1 af 29 (565 artikler)Prev1234567272829Next