bannerPos

Semler Agro udvider forretningen med afdeling i Sakskøbing

- Det var et naturligt skridt for os at åbne en afdeling på Lolland-Falster, og vi er glade for vores nye lokation, som er centralt placeret ude i det åbne land. Afdelingen er derfor let at komme til og fra med store maskiner. Landbruget på Lolland-Falster har mange højværdiafgrøder som sukkerroer og græsfrø, der kræver moderne og højteknologiske landbrugsmaskiner, siger Morten Buus.

Tekst og foto: Per Jørgensen

Journalist
30-08-2019 09:49
Som led i strategien om at komme tættere på kunderne etablerer Semler Agro sig nu på Lolland-Falster. Med det nye værksted og salgskontor, der etableres i Sakskøbing fra 2. september, skal Semler Agro være med til at sikre oppetiden for landbruget syd for Sjælland.
Semler Agro udvider sin geografiske dækning fra mandag den 2. september, når virksomheden overtager nøglerne til en ny afdeling på Maribovej 163 i Sakskøbing - lokalt kendt som det ”gamle” Faxe-depot i Våbensted.

Den nye lokation vil bestå af et stort værksted, et salgskontor og et lokalt lager, der løbende ud- og ombygges over de næste 3 til 9 måneder. I løbet af den første måned vil værkstedet og salgskontoret blive bemandet af montører, sælgere og en afdelingsleder. Ambitionen er at give de lokale landmænd på Lolland-Falster adgang til moderne maskineri og en pålidelig forsyningssikkerhed af reservedele.

- Det var et naturligt skridt for os at åbne en afdeling på Lolland-Falster, og vi er glade for vores nye lokation, som er centralt placeret ude i det åbne land. Afdelingen er derfor let at komme til og fra med store maskiner. Landbruget på Lolland-Falster har mange højværdiafgrøder som sukkerroer og græsfrø, der kræver moderne og højteknologiske landbrugsmaskiner, siger Morten Buus.

Han fortæller, at man trods god dialog med Søllested Maskinforretning ikke kunne finde en fælles aftale, hvorfor Semler Agro nu etablerer egen afdeling for at sikre dækningen i området.

En lokalt forankret afdeling
Med et værksted, salgskontor og et reservedelslager, som modtager leverancer mindst to gange dagligt, sikrer Semler Agro, at alle behov dækkes for de lokale landmænd. Fremadrettet skal der ansættes nye medarbejdere, som alle er lokalt forankrede og kender landbrugsbranchen på Lolland-Falster indgående.

- Vi har en størrelse, hvor vi kan tilbyde både ekstra ressourcer og specialister, og hvor afdelingerne supporterer hinanden på kryds og tværs. Det er vigtigt for os, at vi har fagspecialiserede medarbejdere med lokalerfaring, men vi kommer også til at samarbejde tæt med vores forretninger i Næstved og Odense. Vores ambition for den nye afdeling er at optimere hverdagen for de lokale landmænd ved at tilbyde højteknologiske kompetencer og herunder sikre de allerbedste oppetids-betingelser, siger Morten Buus og fortsætter:

- Landmændene på Lolland-Falster har grundet de mange højværdiafgrøder brug for maksimal præcision. Og gennem et såkaldt referencesignal til GPS-styring, der i fagsprog kaldes RTK, er det muligt at sikre nøjagtighed og præcision i arbejdet. Semler Agro kommer til at tilbyde et RTK-signal, hvilket vi vil gå i direkte dialog med de enkelte brugere om.

Han oplyser, at det nye værksted og salgskontor i Sakskøbing kommer til at føre alle Semler Agros fire brands - John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. Semler Agro er eneforhandler af alle fire brands i Danmark med ansvar for salgsaktiviteter, servicering og reparation samt levering af reservedele.
0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next