bannerPos

Semler Agro udvider forretningen med afdeling i Sakskøbing

- Det var et naturligt skridt for os at åbne en afdeling på Lolland-Falster, og vi er glade for vores nye lokation, som er centralt placeret ude i det åbne land. Afdelingen er derfor let at komme til og fra med store maskiner. Landbruget på Lolland-Falster har mange højværdiafgrøder som sukkerroer og græsfrø, der kræver moderne og højteknologiske landbrugsmaskiner, siger Morten Buus.

Per Jørgensen

Journalist
30-08-2019 09:49
Som led i strategien om at komme tættere på kunderne etablerer Semler Agro sig nu på Lolland-Falster. Med det nye værksted og salgskontor, der etableres i Sakskøbing fra 2. september, skal Semler Agro være med til at sikre oppetiden for landbruget syd for Sjælland.
Semler Agro udvider sin geografiske dækning fra mandag den 2. september, når virksomheden overtager nøglerne til en ny afdeling på Maribovej 163 i Sakskøbing - lokalt kendt som det ”gamle” Faxe-depot i Våbensted.

Den nye lokation vil bestå af et stort værksted, et salgskontor og et lokalt lager, der løbende ud- og ombygges over de næste 3 til 9 måneder. I løbet af den første måned vil værkstedet og salgskontoret blive bemandet af montører, sælgere og en afdelingsleder. Ambitionen er at give de lokale landmænd på Lolland-Falster adgang til moderne maskineri og en pålidelig forsyningssikkerhed af reservedele.

- Det var et naturligt skridt for os at åbne en afdeling på Lolland-Falster, og vi er glade for vores nye lokation, som er centralt placeret ude i det åbne land. Afdelingen er derfor let at komme til og fra med store maskiner. Landbruget på Lolland-Falster har mange højværdiafgrøder som sukkerroer og græsfrø, der kræver moderne og højteknologiske landbrugsmaskiner, siger Morten Buus.

Han fortæller, at man trods god dialog med Søllested Maskinforretning ikke kunne finde en fælles aftale, hvorfor Semler Agro nu etablerer egen afdeling for at sikre dækningen i området.

En lokalt forankret afdeling
Med et værksted, salgskontor og et reservedelslager, som modtager leverancer mindst to gange dagligt, sikrer Semler Agro, at alle behov dækkes for de lokale landmænd. Fremadrettet skal der ansættes nye medarbejdere, som alle er lokalt forankrede og kender landbrugsbranchen på Lolland-Falster indgående.

- Vi har en størrelse, hvor vi kan tilbyde både ekstra ressourcer og specialister, og hvor afdelingerne supporterer hinanden på kryds og tværs. Det er vigtigt for os, at vi har fagspecialiserede medarbejdere med lokalerfaring, men vi kommer også til at samarbejde tæt med vores forretninger i Næstved og Odense. Vores ambition for den nye afdeling er at optimere hverdagen for de lokale landmænd ved at tilbyde højteknologiske kompetencer og herunder sikre de allerbedste oppetids-betingelser, siger Morten Buus og fortsætter:

- Landmændene på Lolland-Falster har grundet de mange højværdiafgrøder brug for maksimal præcision. Og gennem et såkaldt referencesignal til GPS-styring, der i fagsprog kaldes RTK, er det muligt at sikre nøjagtighed og præcision i arbejdet. Semler Agro kommer til at tilbyde et RTK-signal, hvilket vi vil gå i direkte dialog med de enkelte brugere om.

Han oplyser, at det nye værksted og salgskontor i Sakskøbing kommer til at føre alle Semler Agros fire brands - John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. Semler Agro er eneforhandler af alle fire brands i Danmark med ansvar for salgsaktiviteter, servicering og reparation samt levering af reservedele.

Slamdumpning i Karrebæk Fjord havde betydning for miljø

Den sjællandske landboforening Gefion har i Karrebæk Fjord på Østsjælland målt høje koncentrationer af det miljøfarlige stof TBT, som var 850 procent over grænseværdien. Dermed kan det ikke passe, at der blot var tale om rent sand, som blev bypasset i fjorden som følge af rensning af sejlrende. Det sagde Miljøstyrelsen ellers for et halvt år siden.

Greenpeace-aktivist: - Det er ikke direkte mod Kjær Knudsen

Greenpeace-aktion på Vanløsegård på Midtsjælland handlede om at reducere svineproduktionen og få forskning på kemikalierne i svineproduktionen.

Efter ulovlig aktion - Landmænd tages som gidsler af en organisation, der føler sig hævet over loven

Greenpeaces opførsel hører ikke hjemme i en retsstat, lyder det fra L&F. Danske Svineproducenter mener, at politiet må tage sig af aktivisterne.

Greenpeace-aktion mod familien Kjær Knudsens svinelandbrug

- Vi driver et stort landbrug med store stalde. Men det er netop årsagen til, at vi siden 2008 løbende har kunnet investere i den mest moderne miljøteknologi på vores landbrug, siger Kim Kjær Knudsen. 17 aktivister invaderede tirsdag morgen familiens ejendom. Greenpeace-talsmand forsvarer aktionen.

Landmand og jæger: - Kronvildt ødelægger for mange penge

Landmand og jagtformand mener, at Vildtforvaltningsrådet er ude af trit med virkeligheden omkring bestanden af blandt andet kronvildt.

Jæger-kritik bliver afvist

- Vi følger regionale anvisninger, siger formanden for Vildtforvaltningsrådet.

Pulje til skovrejsning er skrumpet med 30 millioner kroner

Der er kun fem millioner kroner tilbage i en støttepulje til privat skovrejsning i 2020. Staten må op på beatet og tilføre flere midler, siger viceformand i Landbrug & Fødevarer, Thor Gunnar Kofoed.

Anbefaling fra Dyrenes Beskyttelse: Drop jagten på muldvarpen

Det at fjerne en muldvarp har ofte den modsatte effekt, forklarer biolog i Dyrenes Beskyttelse, Michael Carlsen.

Kommune politianmeldt på grund af spildevand

Guldborgsund Kommune beskyldes for at have udledt spildevand fra 2.600 ejendomme nord for Nykøbing Falster.

Minister tror på grønnere EU-politik

Fødevareminister Mogens Jensen (S) oplevede positive takter fra store EU-spillere, da han fremlagde det danske bud på en grønnere fælles landbrugspolitik i Helsinki.
Side 1 af 38 (756 artikler)Prev1234567363738Next