bannerPos

Sivertsens maskindag blev et tilløbsstykke

Der var maskiner til mange forskellige formål, da Sivertsen inviterede til stor maskindag. Foto: Jørn Jervelund

Jesper Hallgren

Journalist
27-03-2019 08:31
Både inde og ude var der konstant godt med gæster, da Sivertsen A/S holdt stor maskindag i Roskilde.

Over 1.000 personer lagde forbi Sivertsen A/S på Københavnsvej i Roskilde, da maskinforretning for nylig havde inviteret til stor maskindag.

- Det er helt vildt, at der kom så mange. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg er ærlig talt meget overvældet, lyder det dagen derpå fra salgschef Bjarne Obel.

Det var ikke tilfældigt, at interessen var stor. Der var bogstaveligt talt en stor maskindag, og der var både spændende nyheder og attraktive tilbud inden for såvel landbrug, park og vej samt entreprenørmaskiner.

Optimistisk stemning

En række af Sivertsens samarbejdspartnere var også til stede med stande, og Bjarne Obel glæder sig også over, at der var mange forespørgsler på forskellige maskiner, ligesom han generelt oplevede, at der var en positiv og optimistisk stemning blandt de mange besøgende.

Undervejs kunne gæsterne få stillet sin sult og tørst i pølsevognen, og der var også mulighed for at deltage i konkurrencer med gode præmier.

- Jeg kan kun sige, at dagen simpelt hen forløb over al forventning, og jeg regner da med, at vi gentager arrangementet. Det er vi næsten forpligtet til, når det nu var en så stor succes, siger Bjerne Obel med et smil.

Uden EU havde vi færre bønder og højere forbrugerpriser

Den fælles landbrugspolitik har understøttet landmændenes indkomst og er også med til at holde forbrugerpriserne nede.

Mangel på bestøvere kan true specialafgrøderne

Dyrkere af blandt andet hybridraps, hvidkløver og andre specialafgrøder får et problem, hvis danske erhvervsbiavlere ikke kan afsætte deres honning. Bi-avlerne lever udover honningsalget nemlig også af at leje bier ud til bestøvning af specialafgrøder.

Weidemanns læssere hædret

To læssere fra Weidemann er blevet hædret med fornemme designpriser.

Ny flishugger har bælter - og fjernbetjening

Med fokus på sikkerhed, miljø og brugervenlighed har Linddana skabt den ultimative flishugger, som for at øge sikkerheden og brugervenligheden styres med fjernbetjening.

EDC Poul Erik Bech etablerer forretningsområde indenfor landbrug

Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed indenfor EDC-gruppen, EDC Poul Erik Bech, udvider forretningspaletten med opstart af EDC Landbrug Poul Erik Bech. Manden, der skal sidde i spidsen, er en tung profil der tidligere kommer fra en stilling som chef for Nykredits landsbrugsafdeling på Sjælland.

Få tiltag kan gøre en stor forskel

Klubber for de Stående Jagthunde i Danmark arbejder for at forbedre forholdene for faunaen i agerlandet i almindelighed og for agerhønsene i særdeleshed.

Gør kulturerne klar til salg

Langesømessen er lig med startskuddet for fremvisning af kulturer.

Et skilt som det bedste forsvar

Vejskiltene og gode øjne kan gøre forskellen på liv og død for dyrene i den danske natur.

Fremmer madforståelse og sociale færdigheder

1.900 børn har i år deltaget på en af de over 100 madskoler, som 4H arrangerer i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Rema 1000.
Side 1 af 35 (695 artikler)Prev1234567333435Next