bannerPos

Søllested Maskinforretning kører videre uden John Deere

Indehaver af Søllested Maskinforretning, Torben Kepp Jensen, opnåede ikke enighed med Semler Agro og vil køre videre uden John Deere.

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
09-07-2019 11:59
Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning, oplyser, at virksomheden fortsætter uden John Deere-forhandlingen.

Da Semler Agro fra 1. september bliver eneforhandler af John Deere, har virksomheden arbejdet på en fremtidig aftale med Søllested Maskinforretning.

For nylig meddelte Semler Agro imidlertid, at der ikke var opnået enighed mellem parterne, og det bekræfter Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning.

- Det er korrekt, at Søllested Maskinforretning og Semler Agro ikke er blevet enige om et opkøb af Søllested Maskinforretning, lyder det fra Torben Kepp Jensen, der fortsætter:

- Søllested Maskinforretning vil i fremtiden forblive en selvstændig enhed, hvor man selv kan tage de beslutninger, som er til fordel for vores medarbejdere, alle vores gode kunder, samarbejdspartnere og virksomheden.

Fortsat to afdelinger

Det betyder ifølge Torben Kepp Jensen, at Søllested Maskinforretning fortsætter uændret. Det bliver »bare« uden forhandlingen af John Deere i de to afdelinger – i Søllested på Lolland og i Nørre Alslev på Falster.

- Det bliver med samme bemanding, og da vi fortsætter med alle vores gode medarbejdere, beholder vi den samme knowhow og den høje servicegrad, vi er kendt for, fastslår Torben Kepp Jensen.

At parterne ikke kunne blive enig, medfører til gengæld, at Semler Agro vil etablere en ny »John Deere-afdeling« på Lolland-Falster.

 

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.
Side 1 af 59 (1167 artikler)Prev1234567575859Next