bannerPos

Søllested Maskinforretning kører videre uden John Deere

Indehaver af Søllested Maskinforretning, Torben Kepp Jensen, opnåede ikke enighed med Semler Agro og vil køre videre uden John Deere.

Jesper Hallgren

Journalist
09-07-2019 11:59
Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning, oplyser, at virksomheden fortsætter uden John Deere-forhandlingen.

Da Semler Agro fra 1. september bliver eneforhandler af John Deere, har virksomheden arbejdet på en fremtidig aftale med Søllested Maskinforretning.

For nylig meddelte Semler Agro imidlertid, at der ikke var opnået enighed mellem parterne, og det bekræfter Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning.

- Det er korrekt, at Søllested Maskinforretning og Semler Agro ikke er blevet enige om et opkøb af Søllested Maskinforretning, lyder det fra Torben Kepp Jensen, der fortsætter:

- Søllested Maskinforretning vil i fremtiden forblive en selvstændig enhed, hvor man selv kan tage de beslutninger, som er til fordel for vores medarbejdere, alle vores gode kunder, samarbejdspartnere og virksomheden.

Fortsat to afdelinger

Det betyder ifølge Torben Kepp Jensen, at Søllested Maskinforretning fortsætter uændret. Det bliver »bare« uden forhandlingen af John Deere i de to afdelinger – i Søllested på Lolland og i Nørre Alslev på Falster.

- Det bliver med samme bemanding, og da vi fortsætter med alle vores gode medarbejdere, beholder vi den samme knowhow og den høje servicegrad, vi er kendt for, fastslår Torben Kepp Jensen.

At parterne ikke kunne blive enig, medfører til gengæld, at Semler Agro vil etablere en ny »John Deere-afdeling« på Lolland-Falster.

 

Ubudne gæster huserer i landbruget

Der var en gang, hvor det ikke var nødvendigt at låse dørene, hvis man boede på landet. De dage er for længst ovre. Tyveri af maskiner, værktøj og GPS-udstyr er ikke længere særtilfælde – tværtimod.

Strip till og no till såmaskiner vist på Aagaard Gods

Der blev udvist meget stor interesse og gået i dybden med nørderiet, men ikke med såmaskinerne, da Agrovi i går afviklede såmaskinedemo på Aagaard Gods. Arrangementet, omhandlede direkte såning, og det gentages i morgen fredag på Lolland.

Et positivt møde mellem land og by

På årets udgave af Åbent Landbrug kunne man på Bredagergård ved Skibby møde får og malkekøer, smage ost og klappe en kalv.

Goldkostrategi kræver altid opfølgning

Kvægdyrlæge Susanne Sommerlund, LVK, er ikke i tvivl – X-Zelit virker, men det kræver ligesom andre goldkostrategier opfølgning, for ellers risikerer man ikke at få den fulde effekt af produktet.

Hård kritik af øko-kommune for planer om sprøjteforbud

Lejre Kommune går med planer om at indføre sprøjteforbud, der rækker videre end BNBO. Endnu er det dog uvist hvilke arealer, som bliver omfattet, og det er stærkt kritisabelt, mener Gefion

Med baggrund i friskanalyser af silomajs: Det er ved at være tid til at høste majs

Gitte Rasmussen, VKST, og Jan Jespersen fra KvægrådgivningDanmark, mener, med baggrund i friskanalyser af silomajs, at det så småt er ved at være tid for årets majshøst.

Ny forsikring af afgrødeskader

Som det første forsikringsselskab i Danmark tilbyder Topdanmark en forsikring af afgrødeskader ved ekstremt vejr.

Ønsker yderligere 2.000 hektar med roer til 2020

Kontrakttegning på roer til kampagnen 2020 er slut, men Agricenter Danmark kan godt bruge roer fra yderligere 2.000 hektar.

Fordel for følgeerhverv

EU’s støttekroner har med udvidelsen af Lars Iversens bedrift også åbnet for flere arbejdspladser.

Miljøtilskud har styrket landmands overlevelsesevne

Lars Iversens kvægbrug er blevet rustet bedre til fremtiden af myndighedskrav til dyrevelfærd og miljø.
Side 1 af 37 (729 artikler)Prev1234567353637Next