bannerPos

Søllested Maskinforretning kører videre uden John Deere

Indehaver af Søllested Maskinforretning, Torben Kepp Jensen, opnåede ikke enighed med Semler Agro og vil køre videre uden John Deere.

Jesper Hallgren

Journalist
09-07-2019 11:59
Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning, oplyser, at virksomheden fortsætter uden John Deere-forhandlingen.

Da Semler Agro fra 1. september bliver eneforhandler af John Deere, har virksomheden arbejdet på en fremtidig aftale med Søllested Maskinforretning.

For nylig meddelte Semler Agro imidlertid, at der ikke var opnået enighed mellem parterne, og det bekræfter Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning.

- Det er korrekt, at Søllested Maskinforretning og Semler Agro ikke er blevet enige om et opkøb af Søllested Maskinforretning, lyder det fra Torben Kepp Jensen, der fortsætter:

- Søllested Maskinforretning vil i fremtiden forblive en selvstændig enhed, hvor man selv kan tage de beslutninger, som er til fordel for vores medarbejdere, alle vores gode kunder, samarbejdspartnere og virksomheden.

Fortsat to afdelinger

Det betyder ifølge Torben Kepp Jensen, at Søllested Maskinforretning fortsætter uændret. Det bliver »bare« uden forhandlingen af John Deere i de to afdelinger – i Søllested på Lolland og i Nørre Alslev på Falster.

- Det bliver med samme bemanding, og da vi fortsætter med alle vores gode medarbejdere, beholder vi den samme knowhow og den høje servicegrad, vi er kendt for, fastslår Torben Kepp Jensen.

At parterne ikke kunne blive enig, medfører til gengæld, at Semler Agro vil etablere en ny »John Deere-afdeling« på Lolland-Falster.

 

Høsten kom godt i gang på Lolland

Overraskende højt udbytte, lød det fra Kim Monk Rasmussen, Hvidkilde og Bøllesminde, der var blandt de første til at høste vinterbyg.

Ny teknologi og hunde skal bekæmpe rotter

Med hundeførere og særligt udviklede digitale og giftfrie fælder melder HedeDanmark sig ind i kampen mod rotter og andre skadedyr.

Ny type afdækning til ensilagestakken

Silage Safe er navnet på et nyt system til afdækning af ensilagestakkene, der går udenom dæksider.

Daka Refood har sat biogasanlæg på standby

Daka Refood har indtil videre sat planerne om et biogasanlæg på Sjælland til madaffald på pause. Det skyldes ændringer i støtteordningerne til nye biogasanlæg.

Veganer modtager trusler efter ulovlig indtrængen

Veganerpartiets stifter, Henrik Vindfeldt, har modtaget trusler efter han ulovligt trængte ind i en svinestald på Falster.

Varm opstart på årets høst

Guldborgsund Agro I/S tog på en varm sommerdag tre nye Case IH Axial-Flow 9250 i brug ved høst af bakkesvingel.

Den grønne omstilling er på vej på græs

En mere intensiv produktion af kløvergræs kan hjælpe den grønne omstilling i landbruget på flere måder, viser resultater af ny forskning på Aarhus Universitet.

Søllested Maskinforretning kører videre uden John Deere

Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning, oplyser, at virksomheden fortsætter uden John Deere-forhandlingen.

Høstmaskiner godkendt til kørsel

Myndighederne har netop givet dispensation til at køre med de landbrugsmaskiner på gummibælter, der står for høsten af ærter.

Bisonsti er åbnet på Bornholm

Søndag inviede den nye miljøminister Lea Wermelin (S) Bisonstien i Almindingen. Stien er en ud af fem nye vandreruter på Bornholm, der er blevet markeret, så det er nemt at finde rundt.
Side 1 af 33 (656 artikler)Prev1234567313233Next