bannerPos

Store forventninger til lille teleskoplæsser

Den nye Manitou-teleskoplæsser, MLT420-60 H, har en løftehøjde på knap 4,5 meter, en rækkevidde på godt 2,6 meter og en kapacitet på to tons.

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
30-05-2020 12:27
Scantruck spår stor interesse for den lille nye Manitou MLT420-60 H, der udelukkende er produceret til landbruget.

MASKINER Corona-pandemien tog livet af alle årets dyrskuer, og det ærgrer Claus Bjerregaard, der er salgschef hos Scantruck, som altid er blandt maskinudstillerne på Roskilde Dyrskue.

- Vi havde blandt andet set frem til at præsentere den lille nye Manitou MLT420-60 H, som er en teleskoplæsser, der helt sikkert ville have skabt interesse i Roskilde, fortæller Claus Bjerregaard.

Den nye Manitou-teleskoplæsser har en løftehøjde på knap 4,5 meter, en rækkevidde på godt 2,6 meter og en kapacitet på to tons.

- Den er således ideel og faktisk specielt designet til mindre landbrug, rideskoler, fjerkræ/ægproduktion eller minkbrug – eller som en nummer to-læsser på større kvægbrug, meddeler Claus Bjerregaard.

Opdateret udgave

Claus Bjerregaard oplyser også, at Manitous 961’er nu findes i en opdateret udgave, og mellem de to teleskoplæssere er der et stort udvalg, hvor især dem på syv-otte meter er vældig populære.

Man kan naturligvis altid se de forskellige Manitou-maskiner i Scantrucks Ringsted-afdeling, hvor der også er mulighed for at opleve to andre gode mærker – Komatsu og Weycor.

- Vi havde naturligvis også set frem til at vise de nye læssemaskiner fra Komatsu og Weycor frem i Roskilde, men det kan så ske i Ringsted. Her har vi altid kaffe på kanden og står klar til at fortælle om alt det, vi kan tilbyde, siger Claus Bjerregaard.

- Som Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel og teleskoplæssere kan vi opfylde ethvert krav og behov og skræddersyr meget gerne individuelle løsninger, oplyser han videre.

Rullende værksted

Scantruck, der har hovedsæde i Skive, kan blandt andet tilbyde en serviceaftale, som giver tryghed, skarpe priser på over 1.500 varenumre og planlagt service. 

- Det kan ikke undgås, at maskiner indimellem går i stykker, men med vores serviceaftale giver man en fast pris og er så dækket ind for ubehagelige overraskelser. Vi garanterer assistance døgnet rundt inden for maksimalt to timer – og ofte hurtigere, forklarer Claus Bjerregaard og tilføjer:

- Vi har over 45 veluddannede servicemontører på vejene. De kører ud fra privaten med deres rullende værksted, og om natten har de fået leveret en »natkasse« med reservedele til dagens arbejde.

0

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.

Jagten på Årets Ø fortsætter

Der er nu sat dato for besøgene på de tre nominerede øer.

Kvalitetsnørder har fået gennembrud med lækkert svinekød

For et år siden startede parret Ulrik Olsen og Henriette Ergemann en produktion af svinekødsprodukter baseret på Duroc-grise. Og det går så godt, at der nærmest ikke er plads til flere kunder til at aftage kødet fra grisene.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.

Butik og samlingssted i »vintønden«

To gamle vintønder danner rammen om Bente og Carstens gårdbutik, der i to omgange har fået LAG-midler.

Danske hegnsklippere til ethvert formål og behov

GreenTec i Kolding producerer en bred vifte af hegnsklippere, hvoraf en betydelig del finder vej til landbrug og maskinstationer – både herhjemme og i udlandet. Fælles for alle hegnsklippere er, at funktionalitet og kvalitet er i højsædet

Høsten af konsumærter på Lolland-Falster godt i gang

Strube er den største leverandør af frø til konsumærteproduktion på Lolland-Falster med en markedsandel på 66 procent. Selv om såningen først er blevet afsluttet i medio juni, går der ikke mange dage, inden Ardo’s høstkaravane starter op.
Side 1 af 62 (1232 artikler)Prev1234567606162Next