bannerPos

Svenningsens skyder forårssæsonen i gang med åbent hus

Svenningsens holder dørene åbne fra kl. 10-18 d. 10. april på virksomhedens adresse på Tømmerupvej 13-15 i Kastrup.

Per Jørgensen

Journalist
02-04-2019 14:40
Der er udsigt til en solid cocktail af forårsnyheder og faglig inspiration, demoer og dæk-sparken, når Svenningsens Maskinforretning inviterer til åbent hus d. 10. april.

Der er forår i luften – og hvilken bedre måde at skyde sæsonens opgaver i gang end med en festlig dag spækket med kollegial hygge samt masser af faglige og produktmæssige input fra en af Danmarks største maskinleverandører?

Den 10. april slår Svenningsens derfor dørene op til åbent hus for alle, der vil forene produktfremvisninger med faglig inspiration og lidt godt til ganen. Salgsdirektør Benny Svenningsen glæder sig derfor til at fremvise en sand perlerække af maskiner, der kombineret med gode råd og endnu bedre stemning nok skal give de besøgende et par udbytterige dage.

- Græs- og ukrudtssæsonen gør nu sit indtog, og dermed markerer foråret starten på en lang række nye opgaver, som stiller krav til maskiner og materiel. Og hvilken bedre måde at markere dette end ved at ruste kunder og samarbejdspartnere til den kommende tids projekter?, siger salgsdirektør Benny Svenningsen.

- Hvad enten du er anlægsgartner eller entreprenør, beskæftiget i kommunalt eller vej-og park-regi, repræsenterer en golfbane eller et boligselskab, bliver der rig mulighed for at sparke dæk og få den seneste produktviden leveret i hyggeligt selskab. 

En bred maskin-pallette
Ifølge Benny Svenningsen vil åbent hus-dagen byde på rige muligheder for at opleve hands-on demonstrationer af en lang række maskiner og materiel. Et af de brands, der står klar til at indtage begivenheden i form af samtlige modeller, er HeatWeed, som effektivt bekæmper ukrudt ved roden ved hjælp af 98 graders og 100 pct. rent vand.

- HeatWeed er dit hemmelige våben mod ukrudt langs vejene. Lige nu er løsningen højaktuel pga. sæsonen, og derfor oplever vi en stor interesse fra bl.a. boligselskaberne, der allerede nu er gået i gang med at slå ned på de uønskede vækster, siger Benny Svenningsen og fortsætter:

- Ukrudtsbekæmpelse er ikke til at kimse af – og det var det i særdeleshed ikke sidste sommer. Her medførte tørken nemlig et afbrændingsforbud, der også gjaldt for gasbrændere, hvilket betød, at ukrudtet stortrivedes på trods af tørken. HeatWeed sikrer en stabil temperatur på 98 grader, hvilket giver den bedst mulige effekt, samtidig med at du undgår brug af kemi.

Masser af sparring og fagsnak
Åbent hus-begivenheden er således en oplagt mulighed for at blive klogere på de mange maskiner, som den kommende tids lune temperaturer giver anledning til at bruge. Bl.a. er Benny Svenningsen sikker på, at den nye Holder X 45, som er en redskabsbærer, der kan transportere græsklippere, saltspredere og andre mindre redskaber, nok skal blive et hit.          

- Det er ikke så få opgaver, Holder 45 X kan udføre. Det er en lille maskine, men med en stor 45 hestes motor, som vi også er i stand til at levere i benzinudgave. Med græssæsonen lige om hjørnet har vi desuden høje forventninger til vores Kubota Zero-Turn græsklipper, siger han og fortsætter:    

- Vi ved, at skarpe priser og kvalitetsprodukter først og fremmest skaber merværdi for brugerne, når de går hånd i hånd med service og rådgivning. Derfor kombinerer vi selvfølgelig vores åbent hus med masser af sparring og fagsnak, når behovet for gode råd melder sig. 

Svenningsens holder dørene åbne fra kl. 10-18 d. 10. april på virksomhedens adresse på Tømmerupvej 13-15 i Kastrup. 

Svinerådgiver giver specifikke råd til en bedre bundlinje

De bedste østdanske slagtesvineproducenter klarer sig rigtig fint i forhold til såvel område- som landsgennemsnit. Men hvad er årsagen. Svinerådgiver giver sine bud.

Nyt transportanlæg passer i gamle korngrave

For mere end 30 år siden lancerede Jema et transportanlæg, der viste sig at være forud for sin tid. Nu genfremstilles det i ny, opdateret udgave, fortæller Jesper Koldsø.

Roedyrkere kan følge afgrødeudviklingen

Sukkerroedyrkere har mulighed for at følge afgrødeudviklingen via satellitbilleder, og sammenligne egne marker med andre roemarker.

Vagn Nielsen: - Klimadebatten er kørt af sporet

Dansk landbrug har altid haft fokus på miljøet, men har svært ved at komme til orde i debatten, vurderer Vagn Nielsen, der i en menneskealder har drevet landbrug.

Ingen hjælp fra minister til landmænd i Baltic Pipe-sagen

Til stor utilfredshed for 12 landbrugsforeninger så afviser energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt at blande sig i Energinets forhandlinger med lodsejere om vilkår for etableringen af Baltic Pipe.

FMR Maskiner på Falster siger farvel til Deutz-Fahr

Folkene bag FMR Maskiner skifter nu strategisk fokus for fremtiden. Det betyder blandt andet et farvel til Deutz-Fahr i sortimentet.

Landbrugsforeninger er utilfredse: ingen hjælp fra minister til landmænd i Baltic Pipe-sagen

Lodsejere, der bliver berørt af anlægget af Baltic Pipe-gasledningen skal ikke forvente at få en højere servituterstatning i ved ekspropriation end normalt, trods pres fra landboforeningerne mod Klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt (V). Det er for dårligt, mener de.

Risiko for kø - for at se øko-køer

Fast tradition fortsætter: Alle kan være med, når økokøerne lukkes på frisk forårsgræs søndag den 14. april.

Få egen familiehave på Jernbjerggaard

Landbrugs- og gartnerskolen, Jernbjerggaard, i Slagelse har udlånt lokaler og grønne områder til foreningen 4H.

Fyldte maver og tarme hærger fortsat slagterier

Tican påpeger at grise gang på gang leveres med fyldte maver til slagtning, selvom det er 26 år siden, at kravet om faste så dagens lys.
Side 1 af 27 (530 artikler)Prev1234567252627Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer