bannerPos

Svenningsens skyder forårssæsonen i gang med åbent hus

Svenningsens holder dørene åbne fra kl. 10-18 d. 10. april på virksomhedens adresse på Tømmerupvej 13-15 i Kastrup.

Per Jørgensen

Journalist
02-04-2019 14:40
Der er udsigt til en solid cocktail af forårsnyheder og faglig inspiration, demoer og dæk-sparken, når Svenningsens Maskinforretning inviterer til åbent hus d. 10. april.

Der er forår i luften – og hvilken bedre måde at skyde sæsonens opgaver i gang end med en festlig dag spækket med kollegial hygge samt masser af faglige og produktmæssige input fra en af Danmarks største maskinleverandører?

Den 10. april slår Svenningsens derfor dørene op til åbent hus for alle, der vil forene produktfremvisninger med faglig inspiration og lidt godt til ganen. Salgsdirektør Benny Svenningsen glæder sig derfor til at fremvise en sand perlerække af maskiner, der kombineret med gode råd og endnu bedre stemning nok skal give de besøgende et par udbytterige dage.

- Græs- og ukrudtssæsonen gør nu sit indtog, og dermed markerer foråret starten på en lang række nye opgaver, som stiller krav til maskiner og materiel. Og hvilken bedre måde at markere dette end ved at ruste kunder og samarbejdspartnere til den kommende tids projekter?, siger salgsdirektør Benny Svenningsen.

- Hvad enten du er anlægsgartner eller entreprenør, beskæftiget i kommunalt eller vej-og park-regi, repræsenterer en golfbane eller et boligselskab, bliver der rig mulighed for at sparke dæk og få den seneste produktviden leveret i hyggeligt selskab. 

En bred maskin-pallette
Ifølge Benny Svenningsen vil åbent hus-dagen byde på rige muligheder for at opleve hands-on demonstrationer af en lang række maskiner og materiel. Et af de brands, der står klar til at indtage begivenheden i form af samtlige modeller, er HeatWeed, som effektivt bekæmper ukrudt ved roden ved hjælp af 98 graders og 100 pct. rent vand.

- HeatWeed er dit hemmelige våben mod ukrudt langs vejene. Lige nu er løsningen højaktuel pga. sæsonen, og derfor oplever vi en stor interesse fra bl.a. boligselskaberne, der allerede nu er gået i gang med at slå ned på de uønskede vækster, siger Benny Svenningsen og fortsætter:

- Ukrudtsbekæmpelse er ikke til at kimse af – og det var det i særdeleshed ikke sidste sommer. Her medførte tørken nemlig et afbrændingsforbud, der også gjaldt for gasbrændere, hvilket betød, at ukrudtet stortrivedes på trods af tørken. HeatWeed sikrer en stabil temperatur på 98 grader, hvilket giver den bedst mulige effekt, samtidig med at du undgår brug af kemi.

Masser af sparring og fagsnak
Åbent hus-begivenheden er således en oplagt mulighed for at blive klogere på de mange maskiner, som den kommende tids lune temperaturer giver anledning til at bruge. Bl.a. er Benny Svenningsen sikker på, at den nye Holder X 45, som er en redskabsbærer, der kan transportere græsklippere, saltspredere og andre mindre redskaber, nok skal blive et hit.          

- Det er ikke så få opgaver, Holder 45 X kan udføre. Det er en lille maskine, men med en stor 45 hestes motor, som vi også er i stand til at levere i benzinudgave. Med græssæsonen lige om hjørnet har vi desuden høje forventninger til vores Kubota Zero-Turn græsklipper, siger han og fortsætter:    

- Vi ved, at skarpe priser og kvalitetsprodukter først og fremmest skaber merværdi for brugerne, når de går hånd i hånd med service og rådgivning. Derfor kombinerer vi selvfølgelig vores åbent hus med masser af sparring og fagsnak, når behovet for gode råd melder sig. 

Svenningsens holder dørene åbne fra kl. 10-18 d. 10. april på virksomhedens adresse på Tømmerupvej 13-15 i Kastrup. 

Den grønne omstilling er på vej på græs

En mere intensiv produktion af kløvergræs kan hjælpe den grønne omstilling i landbruget på flere måder, viser resultater af ny forskning på Aarhus Universitet.

Søllested Maskinforretning kører videre uden John Deere

Torben Kepp Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning, oplyser, at virksomheden fortsætter uden John Deere-forhandlingen.

Høstmaskiner godkendt til kørsel

Myndighederne har netop givet dispensation til at køre med de landbrugsmaskiner på gummibælter, der står for høsten af ærter.

Bisonsti er åbnet på Bornholm

Søndag inviede den nye miljøminister Lea Wermelin (S) Bisonstien i Almindingen. Stien er en ud af fem nye vandreruter på Bornholm, der er blevet markeret, så det er nemt at finde rundt.

51.309 besøgte Landsskuet

Lunefuldt dansk sommervejr afholdt ikke publikum fra at besøge Landsskuet i Herning

Solrig 2. dag på Landsskuet

En grå og halvvåd torsdag bød gav godt 15.000 gæster på Landsskuet i Herning. Fredag er startet ud i dansk sommer med sol og lune temperaturer

En effektiv og klimavenlig landbrugsproduktion

Den nyslåede fødevareminister, Mogens Jensen, (S), ser frem til et givtigt samarbejde med landbruget og fødevaresektoren – som han mener både er, og bør være både effektiv og klimavenlig

Giv natur og vildt en håndsrækning

Ved at plante små beplantninger og læhegn skaber man små biotoper, som natur og vildt hurtigt vil sætte pris på.

Den sidste gris er leveret…

Gennem 40 år har Ole Andersen handlet med smågrise, men nu er det slut. LandbrugØst var med på en af de sidste ture, han kørte for SLS Sjælland.

Private overvejer sag mod gasledning

En række lodsejere i Sønderjylland skriver nu ud andre lodsejere for at lodde stemningen for om muligt at køre en sag mod den danske stat omkring det planlagte byggeri af Baltic Pipe-gasledningen.
Side 1 af 33 (650 artikler)Prev1234567313233Next