bannerPos

Svenningsens skyder forårssæsonen i gang med åbent hus

Svenningsens holder dørene åbne fra kl. 10-18 d. 10. april på virksomhedens adresse på Tømmerupvej 13-15 i Kastrup.

Per Jørgensen

Journalist
02-04-2019 14:40
Der er udsigt til en solid cocktail af forårsnyheder og faglig inspiration, demoer og dæk-sparken, når Svenningsens Maskinforretning inviterer til åbent hus d. 10. april.

Der er forår i luften – og hvilken bedre måde at skyde sæsonens opgaver i gang end med en festlig dag spækket med kollegial hygge samt masser af faglige og produktmæssige input fra en af Danmarks største maskinleverandører?

Den 10. april slår Svenningsens derfor dørene op til åbent hus for alle, der vil forene produktfremvisninger med faglig inspiration og lidt godt til ganen. Salgsdirektør Benny Svenningsen glæder sig derfor til at fremvise en sand perlerække af maskiner, der kombineret med gode råd og endnu bedre stemning nok skal give de besøgende et par udbytterige dage.

- Græs- og ukrudtssæsonen gør nu sit indtog, og dermed markerer foråret starten på en lang række nye opgaver, som stiller krav til maskiner og materiel. Og hvilken bedre måde at markere dette end ved at ruste kunder og samarbejdspartnere til den kommende tids projekter?, siger salgsdirektør Benny Svenningsen.

- Hvad enten du er anlægsgartner eller entreprenør, beskæftiget i kommunalt eller vej-og park-regi, repræsenterer en golfbane eller et boligselskab, bliver der rig mulighed for at sparke dæk og få den seneste produktviden leveret i hyggeligt selskab. 

En bred maskin-pallette
Ifølge Benny Svenningsen vil åbent hus-dagen byde på rige muligheder for at opleve hands-on demonstrationer af en lang række maskiner og materiel. Et af de brands, der står klar til at indtage begivenheden i form af samtlige modeller, er HeatWeed, som effektivt bekæmper ukrudt ved roden ved hjælp af 98 graders og 100 pct. rent vand.

- HeatWeed er dit hemmelige våben mod ukrudt langs vejene. Lige nu er løsningen højaktuel pga. sæsonen, og derfor oplever vi en stor interesse fra bl.a. boligselskaberne, der allerede nu er gået i gang med at slå ned på de uønskede vækster, siger Benny Svenningsen og fortsætter:

- Ukrudtsbekæmpelse er ikke til at kimse af – og det var det i særdeleshed ikke sidste sommer. Her medførte tørken nemlig et afbrændingsforbud, der også gjaldt for gasbrændere, hvilket betød, at ukrudtet stortrivedes på trods af tørken. HeatWeed sikrer en stabil temperatur på 98 grader, hvilket giver den bedst mulige effekt, samtidig med at du undgår brug af kemi.

Masser af sparring og fagsnak
Åbent hus-begivenheden er således en oplagt mulighed for at blive klogere på de mange maskiner, som den kommende tids lune temperaturer giver anledning til at bruge. Bl.a. er Benny Svenningsen sikker på, at den nye Holder X 45, som er en redskabsbærer, der kan transportere græsklippere, saltspredere og andre mindre redskaber, nok skal blive et hit.          

- Det er ikke så få opgaver, Holder 45 X kan udføre. Det er en lille maskine, men med en stor 45 hestes motor, som vi også er i stand til at levere i benzinudgave. Med græssæsonen lige om hjørnet har vi desuden høje forventninger til vores Kubota Zero-Turn græsklipper, siger han og fortsætter:    

- Vi ved, at skarpe priser og kvalitetsprodukter først og fremmest skaber merværdi for brugerne, når de går hånd i hånd med service og rådgivning. Derfor kombinerer vi selvfølgelig vores åbent hus med masser af sparring og fagsnak, når behovet for gode råd melder sig. 

Svenningsens holder dørene åbne fra kl. 10-18 d. 10. april på virksomhedens adresse på Tømmerupvej 13-15 i Kastrup. 

22 meter lang arm rækker til meget

Kalundborg-entreprenør har investeret i en ny Komatsu med en 22 meter lang arm, og den rækker til mange forskellige opgaver.

Dræneksperter i Sydsjælland

To kammerater fra landbrugsskoletiden har etableret entreprenørfirma i Rønnede, og det er med fokus på at dræne landbrugsjord.

Debat om bæredygtighed i dansk svineproduktion

Mandag den 27. maj holder Danske Svineproducenter et debatmøde om bæredygtighed i svineproduktionen.

Styrelse svarer på tvivlsspørgsmål om nye firmabil-regler

Nye registreringskrav for varebiler har høstet mange spørgsmål. Færdselsstyrelsen svarer her på de mest gængse.

Det betaler sig at opdatere drænanlægget

Et nyt drænanlæg kan afskrives over fem år, så det bør ikke være svært at få økonomi i at få sine marker opdateret med hensyn til dræning, vurderer dræningsspecialist.

Roeavlere så nærmere på ny avanceret markrobot

KWS-arrangement på Lolland samlede cirka 50 roeavlere, der blandt andet blev præsenteret for en ny robot fra Farmdroid.

Mange valfartede til jubilæum i Slagelse

Besøgende fra hele landet var med til at fejre 25-års jubilæum i Slagelse Maskinforretning.

Landskabskonsulent: - Den mentale sundhed ligger lige uden for døren

Landskabskonsulent Søren Paludan giver gode råd til at skabe fantastiske rammer på gården, og smukke omgivelser er som medicin for os, påpeger han.

Nyt udstyr finder nødstedt vildt

Alle 182 frivillige hundeførere i Schweiss-registret kan fortsætte samarbejdet med nye pejl.

Grimme på vej mod 2020

Som led i udviklingen af produktprogrammet til roeavlere udvider Grimme programmet af roeoptagere med to nye modeller.
Side 1 af 29 (564 artikler)Prev1234567272829Next