bannerPos

Weidemann med ekstra vægt

9580’eren fra Weidemann har fået tilføjet mere ballastvægt. De ekstra næsten 800 kilo giver maskinen en tippelast på 6.320 kilo. Det er hele 1.030 kilo mere end lillebror 9080.
18-01-2020 11:45
Ny hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission bejler til både landbruget og entreprenørerne.

MASKINER For to år kunne Stemas A/S som dansk importør lancere Weidemann 9080 hjullæsseren, som med 10.720 kilo var hele 3.580 kilo tungere end nummer to i hierarkiet, Weidemann 5080.

Nu er Weidemann klar med yderligere vægt i den nye model 9580, som dermed kører ind helt i top af listen over læssemaskiner med almindelig læssearm. 9580’eren har fået tilføjet mere ballastvægt, så den vejer 11,5 tons.

Samtidig har den som standard en 156 hk Deutz TCD 4.1 S5-motor med katalysator, dieselpartikelfilter og selektiv katalytisk reduktion til efterbehandling af udstødningen.

Også som teleskoplæsser

De ekstra næsten 800 kilo giver maskinen en tippelast på 6.320 kilo. Det er hele 1.030 kilo mere end lillebror 9080.

- Den er noget af det mest kompakte, der er på markedet, og med den ekstra vægt henvender den sig også til entreprenørbranchen, forklarer Christian Matthiesen, som er forhandleransvarlig hos den danske Weidemann-importør, Stemas A/S.

Samtidig med 9580’eren lancerer Weidemann også den samme maskine med tilføjelsen »T«. Det markerer, at der er tale om en teleskop-udgave af hjullæssemaskinen, og dermed lægges yderligere til løftehøjden og rækkevidden. Hvor standardversionen når ud på 4,26 meter, rækker teleskopmodellen 5,48 meter.

Med den nye Power Drive 370 hydrostatiske transmission er det muligt at køre gennem hele hastighedsområdet fra 0 til 40 km/t uden gearskift.

eh

Case IH præsenterer nyt forhandlersetup på Sjælland

Danmarks mest sælgende mærke i 2019 for landbrugstraktorer over 50 hk, Case IH, er klar til at løfte sløret for fremtidens forhandlersetup på Sjælland.

Øget viden og større motivation gør en forskel

Der skal mere systematik og stor selverkendelse til i besætningerne for at gøre noget ved dødeligheden, påpeger Seges.

Gødskning tidligere end normalt

Med en forventet lav kvælstofpulje i jorden, og afgrøder der allerede er klar til at starte væksten, vurderes første tildeling af gødning at være lidt tidligere end normalt.

Fleksible bladgødninger

Flex Fertilizer-systemet tildeler næringsstofferne effektivt til afgrøden og efter aktuelt behov. Samtidig er det en både klima- og miljøvenlig gødningsform.

Gratis webinar om gødskningsstrategi

Seges inviterer til webinar om strategier for gødskning for den kommende sæson.

35 millioner fra Danish Agro

Andelsgrovvareselskabet havde sidste år rekordomsætning og et overskud før skat på 402 millioner kroner.

Det totale kvælstof-balanceregnskab skal skrottes

En bare nogenlunde præcis opgørelse fra danske landområder er uladsiggørlig, og naturen har så mange selvregulerende mekanismer, som ikke kan sættes på en formel, påpeger Jørn Rasmussen.

Tysk sag kostede DLG dyrt

Tørken i sommeren 2018 kostede DLG et trecifret millionbeløb på bundlinjen i regnskabet. I 2019 er det en konkurrencesag fra Tyskland, som koster koncernen 119 millioner kroner.

Landbruget skal inddrages i klimaforhandlinger

Vi ved, hvordan man reducerer CO2-udledningen drastisk, samtidig med at man øger produktionen.

Ung lollik har succes med egen maskinstation

Henrik Schmidt driver Henriks Maskinstation på Lolland, og han er med sine bare 26 år én af de yngste i en hård branche.
Side 1 af 47 (932 artikler)Prev1234567454647Next