bannerPos

Nationalpark-plan klar til vedtagelse

Nejede Vesterskov i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.
23-05-2020 10:30

NATIONALPARK En enig bestyrelse har besluttet, at planen for Nationalpark Kongernes Nordsjælland ikke skal i fornyet høring. Dermed kan de vedtage planen inden lovfristen den 1. juli. 

- Vi har været lidt bekymrede for, om vi kunne overholde vores tidsplan, da vi som så mange andre var nødt til at aflyse vores bestyrelsesmøde i marts på grund af corona-krisen. I bestyrelsen er vi glade for, at vi nu kan få planen gjort færdig, så den kan vedtages til juni. Vi ser frem til at komme i gang med de mange spændende projekter i planen, siger Carl Bruun, bestyrelsesformand for Nationalpark Kongernes Nordsjælland. 

Nationalparkfondens bestyrelse har på det seneste møde drøftet de 67 høringssvar, der er kommet ind i den periode, planen har været høring. Høringssvarene medfører ingen væsentlige ændringer i nationalparkplanen, og det er derfor ikke nødvendigt at sende planen i fornyet høring. 

hka

0

Specielt skårlæggerbord monteres på traktoren

Johs. Mertz tilbyder specielt 21 fod skårlæggerbord fra Honey Bee, der monteres direkte på traktoren.

Mange år kort afsluttet

Jørgen Petersen forlod posten som formand for Østdansk Landboformand med den korteste beretning i hans lange regeringstid.

SDK lancerer mobile høstlagre

S.D. Kjærsgaard A/S lancerer nyt tiltag, hvor containere med reservedele udstationeres på Sjælland og i Jylland med det formål at give landmænd hurtig adgang til reservedele og service i en travl høstperiode.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i det nye hovedsæde i Fredericia.

Forberedelse på ferien

Ledelsesrådgiver Jette Sandager påpeger, at en god ferie begynder med en god forberedelse af ferieperioden på bedriften.

Demokaravane havde sidste stop på Sjælland

Sjællænderne kunne på en mark ved Næstved for nylig opleve Kuhn-græsmaskiner i aktion.

Virusgulsot – en reel trussel i år?

I år er der brugt en del mere tid i nogle roemarker end de seneste år. Force-bejdsningen giver pludselig et behov for jævnligt at tjekke for skadedyr.

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.
Side 1 af 63 (1241 artikler)Prev1234567616263Next