bannerPos

Flere i naturen

16-05-2020 19:57

Naturoplevelser er i corona-krisen blevet et stort søgehit på nettet.

NATUR Danskerne har under corona-krisen haft en stigende interesse for at komme ud i skov og åben natur. Det kan tydeligt aflæses i brugen af udinaturen.dk og i Naturstyrelsens naturguider på nettet.

Naturguiderne har således oplevet en markant stigning i antal besøg siden nedlukningen i marts. I perioden fra 15. marts til 15. april er der i gennemsnit således registreret en tredobling af unikke besøgende sammenlignet med sidste år.

Tendensen går igen på det relancerede website udinaturen.dk. Her er antallet af besøgende i samme periode steget fra 47.255 i 2019 til 118.139 i 2020.

I Naturstyrelsen giver tallene god mening. De støtter nemlig op om den tendens, styrelsen har set gennem hele corona-tiden – der er langt flere mennesker i skovene og i naturen generelt end normalt for årstiden.

jhal

0

Grimme styrker rådgivning og salgssupport øst for Storebælt

Uffe Jensen er udpeget som ny ansvarlig for salg af kartoffemaskiner på Sjælland hos Grimme, oplyser selskabet.

I et høstvakuum

Lige nu er vurderingen på Danish Agros afdeling i Dalmose på Vestsjælland, at man skal modtage middeludbytter af korn og raps. Det er stilhed før stormen, fortæller markedsdirektør Christian Hjerpsted mandag eftermiddag, hvor høsten ligger stille.

Syngenta og FaunaPhotonics hylder biodiversiteten

Biodiversitet er vigtig for vores natur, og landbruget har en helt særlig rolle i at hjælpe og passe på biodiversiteten.

Roedyrkernes nye formand er klar til opgaverne

Troels Frandsen er ny mand i spidsen for de cirka 850 sukkerroedyrkende landmænd, der de seneste år har skulle omstille sig fra faste kvoter til det frie marked.

Godt tilbud på ny roesort

Via Nordic Sugars hjemmeside kan roedyrkere frem til den 1. august vælge frø fra SesvanderHave til en reduceret pris.

Ny roeaftale med klare forbedringer

Både hos Danske Sukkerroedyrkere og Nordic Sugar er der bred enighed om, at den nye sukkerroeaftale indeholder flere klare forbedringer.

Landdistrikter glæder sig over EU-aftale

Den nye aftale om EU's genopretningsfond tilfører flere milliarder euro til udvikling af landdistrikter, hvilket åbner for nye muligheder i Danmark, vurderer Landdistrikternes Fællesråd. Formand Steffen Damsgaard håber konkret, at regeringen vil booste udviklingen på landet ved at prioritere flere midler til de lokale aktionsgrupper samt fortsat styrke fødevareklyngen.
Side 1 af 64 (1277 artikler)Prev1234567626364Next