bannerPos

Flere i naturen

16-05-2020 19:57

Naturoplevelser er i corona-krisen blevet et stort søgehit på nettet.

NATUR Danskerne har under corona-krisen haft en stigende interesse for at komme ud i skov og åben natur. Det kan tydeligt aflæses i brugen af udinaturen.dk og i Naturstyrelsens naturguider på nettet.

Naturguiderne har således oplevet en markant stigning i antal besøg siden nedlukningen i marts. I perioden fra 15. marts til 15. april er der i gennemsnit således registreret en tredobling af unikke besøgende sammenlignet med sidste år.

Tendensen går igen på det relancerede website udinaturen.dk. Her er antallet af besøgende i samme periode steget fra 47.255 i 2019 til 118.139 i 2020.

I Naturstyrelsen giver tallene god mening. De støtter nemlig op om den tendens, styrelsen har set gennem hele corona-tiden – der er langt flere mennesker i skovene og i naturen generelt end normalt for årstiden.

jhal

0

Spændende tur til Japan

Mød dygtige japanske landmandskolleger på deres landbrug og oplev ved selvsyn det japanske højværdimarked for danske landbrugsprodukter.

Begrænset forskel på klimaets bundlinje

Aarhus Universitet finder ingen særlige forskelle på miljø- og klimapåvirkningen mellem økologisk og konventionel planteproduktion.

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.

To måneder mere til vandrådsarbejdet

Miljø- og Fødevareministeriet har lyttet til ønsket om at flytte fristen for vandrådsarbejdet, som med udsættelsen er den 22. november.
Side 1 af 60 (1187 artikler)Prev1234567585960Next