bannerPos

Velkommen til Jyllands største outdoormesse

Så er det igen tid til Jyllands største outdoormesse når »Jagt og udeliv« byder indenfor i Messecenter Vesthimmerland den 22. og 23. februar. Foto: Søren Paludan
16-02-2020 08:41

Den 22. og 23. februar slå Messecenter Vesthimmerland endnu engang dørene op til Jyllands største outdoormesse »Jagt og udeliv«.

Over 85 udstillere er klar når dørene til Jyllands største outdoormesse går op den 22. og 23. februar til en stor salgs- og udstillingsmesse. Det sker når »Jagt og udeliv« finder sted i Messecenter Vesthimmerland i Aars.

Her vil man kunne opleve alt fra jagtudstyr og fiskegrej til trofæer og ATV´er.

Igen i år kan man prøve at skyde med bue og pil med en professionel instruktør ved sin side når Himbula (Himmerlands Bueskyttelaug og Buejægere) er klar til at guide en til det perfekte skud.

Der vil også blive underholdning ved Nibe Jagthornsblæsere og Skørping Jagthornsblæsere, som kommer og spiller.

Årets outdoormesse har åbent begge dage fra 10.00-16.00

teba

0

Stigende interesse for båndsprøjtning med GPS-styret marksprøjte

Man opnår med GPS-udstyr på både traktor og redskab sideforskudt montering, der giver en række fordele.

Hele familien er samlet om maskinstation i Venslev

I Hornsherred driver familien Olsen, med far Erik og sønnen Jeppe i spidsen, Venslev Maskinstation og eget landbrug med planteavl og kødkvæg.

- Vi kører på – også for dyrenes skyld

Hos SHN Hegn i Vipperød kører man stadig på med sine opgaver, selv om Corona-virussen spøger i baggrunden. Lige nu er der nok at se til.

Slagtekalve-formand ønsker færre dyr til slagterierne

Formanden for Danske Slagtekalveproducenter, Lasse Olsen fra Store Heddinge, opfordrer midlertidigt kvægbruget til at sende færre dyr på slagteri.

Fejl i massescreening er godt nyt for grundvandet

Der er alligevel ikke problemer med Amitrol i grundvandet, som miljøminister Lea Wermelin (S) ellers buldrede ud med efter resultater af massescreening.

- Planen er, at jeg skal leve af butikken

Naturpleje med kvæg og får sikrer efterhånden en stor del af indtægten for ægteparret Michael Baun og Bente Villadsen på Fanø.

Bidt af naturpleje

Før overså Michael Baun sjældne sommerfugle og blomster i marken. Sidste år fik han sammen med sin hustru, Bente Villadsen, 15. Juni Fondens årlige ildsjælepris for at have gjort en særlig indsats for naturen.

Ansøgning til minivådområde

Frem til den 11. august kan man søge om tilskud til minivådområder 2020.
Side 1 af 52 (1030 artikler)Prev1234567505152Next