bannerPos

Trio vil samle eliten i dansk landbrug

Christina Elgaard har sammen med planteavlsrådgiverne Vagn Lundsteen (til venstre) og Finn Nørgaard stiftet den nye jobportal.
20-06-2020 10:30

JOB Et nyt vidensnetværk for specialister inden for dansk landbrug vil forbinde firmaer med landbrugets profiler. Målet er således at samle eliten i dansk landbrug i jobportalen Farmbrella.

Christina Elgaard har allerede slået sit navn fast som tidligere direktør i FieldSence A/S, og nu er serieiværksætteren klar med et nyt projekt, der skal forbinde firmaer med professionelle profiler indenfor dansk landbrug.

Det nye digitale landbrugsnetværk Farmbrella har været undervejs i et halvt års tid, hvor Christina Elgaard sammen med de private planteavlsrådgivere Finn Nørgaard og Vagn Lundsteen har bygget fundamentet til den nye jobportal.

Vagn Lundsteen har som selvstændig planteavlsrådgiver igennem mange år været udfordret af, at kampen om de mest kompetente folk i dansk landbrug spidser til. Hans firma, AgroPro Danmark, bruger således mange kræfter på at finde de bedste folk.

- En af hovedudfordringerne i dag er, at der bliver færre og færre kvalificerede profiler i landbruget, og vi ender som regel med at »stjæle« folk fra vores kolleger. Ved at tilbyde en platform, hvor alle med interesse i landbruget har mulighed for at profilere sig, tror vi, at vi kan gøre landbruget synlig som arbejdsplads og dermed hente nye talenter til dansk landbrug, siger Vagn Lundsteen.

jhal

0

Massivt rod i Miljøstyrelsen koster landbruget

Massivt rod i Miljøstyrelsens beregninger for kvælstof-belastningen i Smålandshavets åbne del kan koste landbruget på Syd- og Vestsjælland dyrt i form af ekstra efterafgrøder, mener Gefion og DLS.

Grimme styrker rådgivning og salgssupport øst for Storebælt

Uffe Jensen er udpeget som ny ansvarlig for salg af kartoffemaskiner på Sjælland hos Grimme, oplyser selskabet.

I et høstvakuum

Lige nu er vurderingen på Danish Agros afdeling i Dalmose på Vestsjælland, at man skal modtage middeludbytter af korn og raps. Det er stilhed før stormen, fortæller markedsdirektør Christian Hjerpsted mandag eftermiddag, hvor høsten ligger stille.

Syngenta og FaunaPhotonics hylder biodiversiteten

Biodiversitet er vigtig for vores natur, og landbruget har en helt særlig rolle i at hjælpe og passe på biodiversiteten.

Roedyrkernes nye formand er klar til opgaverne

Troels Frandsen er ny mand i spidsen for de cirka 850 sukkerroedyrkende landmænd, der de seneste år har skulle omstille sig fra faste kvoter til det frie marked.

Godt tilbud på ny roesort

Via Nordic Sugars hjemmeside kan roedyrkere frem til den 1. august vælge frø fra SesvanderHave til en reduceret pris.

Ny roeaftale med klare forbedringer

Både hos Danske Sukkerroedyrkere og Nordic Sugar er der bred enighed om, at den nye sukkerroeaftale indeholder flere klare forbedringer.
Side 1 af 64 (1278 artikler)Prev1234567626364Next