bannerPos

Sydsjællandsk førstemand med 40-års jubilæum

12-09-2020 10:20

JUBILÆUM John Borgstrøm har nu gennem hele 40 år haft arbejdsplads på Høvdingsgaard nær Mern i Sydsjælland.

John Borgstrøm ville oprindelig være mekaniker, men han kunne ikke finde en læreplads, og derfor kom han en septemberdag i 1980 med sin morfar på arbejde på den sydsjællandske gård, hvor John Borgstrøm fik et midlertidigt job med at køre og stubharve m.m. i 14 dage. Nu er det foreløbig blevet til 40 år.

John Borgstrøm takkede nemlig ja til et tilbud om at blive på gården og blive lært op til at overtage de opgaver, som den daværende forvalter lavede, da han skulle gå pension inden for de nærmeste år, så John Borgstrøm blev lært op i blandt andet roesåning, pasning af tørreri m.v.

John Borgstrøm, som er 56 år, har arbejdet under fem forskellige driftsledere, og to generationer af familien Dinesen. Først Karen-Marie og Anders Dinesen og gennem de seneste 28 år under parrets datter, Anita Halbye, der nu står for driftsledelsen i samarbejde med John Borgstrøm, som gennem mange år har været førstemand.

John Borgstrøm, der tidligere har haft en bolig under godset, men i dag bor i eget hus i Mern, har naturligvis stort kendskab til ejendommen, historikken af driften og har været med til at dyrke en lang række afgrøder.

John Borgstrøms 40-års jubilæum vil på dagen, fredag den 18. september, blive markeret internt på Høvdingsgaard.

jhal

0

Fleksible kalvehytter og læskure

Hos Arnes Smedie har man udviklet og producerer nu egne kalvehytter, udebokse og læskure, hvor kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed er i højsædet.

Ny bog går bag om innovativ mælke- og osteproduktion

Bogen »NaturGræsMælk« beskriver, hvordan man kan forvandle naturarealer til fødevarer af høj værdi på en bæredygtig måde.

Kampagnestart indledes med øko-roer

Sukkerfabrikken i Nykøbing Falster begynder fredag den 18. september med de økologiske sukkerroer, mens Nakskov-fabrikken først starter den 29. september.

LDM retter skarp kritik mod Arla

Det skuffer Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM), at Arlas overskud ikke kommer producenterne til gavn.

Arla øger omsætning og indtjening i første halvår

Trods corona-krisen kommer Arla ud af første halvår med en øget omsætning og indtjening sammenlignet med sidste år.

Ledelsesrokade i Bregentved Gruppen

Efter 17 år i tjeneste som direktør for Bregentved Gruppen takker Anders Dolmer af og indtræder som bestyrelsesformand. Samtidig får Bregentved Gruppen ny direktør i form af Peter Amstrup-Kappel.

Grundlæggende uenighed om grundbetalingen til landmændene

Landbrug & Fødevarer vil have begrænset indhug i grundbetalingen mest muligt. Økologisk Landsforening ønsker den helt afskaffet til fordel for grønne belønningsordninger.
Side 1 af 68 (1359 artikler)Prev1234567666768Next