bannerPos

Nominerede til Slagterprisen 2020

Tekst og foto: Jesper Hallgren

Journalist
23-05-2020 21:16

PRIS Landbrug & Fødevarer hædrer hvert år branchens bedste slagtere med Slagterprisen. Og igen i år dystes der i to kategorier – slagtere i supermarkeder/hypermarkeder og privatslagtere.

Som noget nyt i år er der i kategorien »privatslagtere« fokus på de unge talenter (under 35 år), der enten er under uddannelse eller er færdiguddannede, er ansat eller har deres egen forretning.

Her er de nominerede til Slagterprisen 2020 i de to forskellige kategorier.

I kategorien »privatslagtere«: Peter Lindholm Nielsen (1. mand) hos Slagter Friis, Frederiksberg, Andreas Blom (mestersvend) hos Slagter-Riget, Aarhus, og Rikke Juulsgaard Lauridsen og Morten Ramsing (slagtermestre) hos Fruehøj Slagter, Herning.

I kategorien »slagtere i supermarkeder/hypermarkeder«: Christian Steen Hansen (slagtermester) hos Salling Super, Aarhus, og Christian Balle (slagtermester) hos Meny Domus Vista, Frederiksberg.

jhal

 

0

Forberedelse på ferien

Ledelsesrådgiver Jette Sandager påpeger, at en god ferie begynder med en god forberedelse af ferieperioden på bedriften.

Demokaravane havde sidste stop på Sjælland

Sjællænderne kunne på en mark ved Næstved for nylig opleve Kuhn-græsmaskiner i aktion.

Virusgulsot – en reel trussel i år?

I år er der brugt en del mere tid i nogle roemarker end de seneste år. Force-bejdsningen giver pludselig et behov for jævnligt at tjekke for skadedyr.

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.

Jagten på Årets Ø fortsætter

Der er nu sat dato for besøgene på de tre nominerede øer.

Kvalitetsnørder har fået gennembrud med lækkert svinekød

For et år siden startede parret Ulrik Olsen og Henriette Ergemann en produktion af svinekødsprodukter baseret på Duroc-grise. Og det går så godt, at der nærmest ikke er plads til flere kunder til at aftage kødet fra grisene.

Lev langsomt og drik vin til

På Skaarupøre Vingaard bliver ingenting forceret i de fredfyldte og intime omgivelser.
Side 1 af 62 (1235 artikler)Prev1234567606162Next