bannerPos

Semler Agro opgraderer på Lolland

Rasmus Kruse - ny salgskonsulent hos Semler Agro i Våbensted.
18-06-2020 09:00

Semler Agro har ansat Rasmus Kruse som ny salgskonsulent i maskinhandlerens afdeling i Våbensted på Lolland.

Det er et lokalt og velkendt ansigt, der er blevet ansat som ny salgskonsulent i Semler Agros eneste afdeling på Lolland-Falster, på Maribovej i Våbensted.

31-årige Rasmus Kruse er uddannet agrarøkonom og har altid haft tæt tilknytning til netop landbruget. 

- Vores Semler Agro-afdeling i Våbensted er forholdsvis nystartet, men vi oplever allerede en positiv udvikling, og det gør, at vi har fået brug for flere kræfter. Derfor er vi glade for at få endnu et lokalt og velkendt ansigt ind i vores team, der kan yde nærværende og personlig service, fortæller Daniel Sørensen, afdelingsleder for Semler Agro i Våbensted.

Semler Agro-afdelingen i Våbensted åbnede dørene op for de mange lokale landmænd på Lolland-Falster i september 2019 med et værksted, salgskontor og et reservedelslager, som modtager leverancer mindst to gange dagligt.

Ved siden af sin nye stilling som salgskonsulent i Semler Agro er Rasmus Kruse selv landmand på Lolland med et indgående kendskab til de udfordringer, erhvervet fører med sig. 

- Jeg er utrolig glad og stolt over min nye stilling, hvor jeg kan bidrage med min viden og sikre et højt serviceniveau. Vi er et stærkt team, der brænder for feltet og jeg ser frem til at bruge mit netværk til at styrke relationen til vores kunder, siger Rasmus Kruse.

Værkstedet og salgskontoret i Våbensted fører alle Semler Agros fire brands – John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky. 

 

hka

 

0

Massivt rod i Miljøstyrelsen koster landbruget

Massivt rod i Miljøstyrelsens beregninger for kvælstof-belastningen i Smålandshavets åbne del kan koste landbruget på Syd- og Vestsjælland dyrt i form af ekstra efterafgrøder, mener Gefion og DLS.

Grimme styrker rådgivning og salgssupport øst for Storebælt

Uffe Jensen er udpeget som ny ansvarlig for salg af kartoffemaskiner på Sjælland hos Grimme, oplyser selskabet.

I et høstvakuum

Lige nu er vurderingen på Danish Agros afdeling i Dalmose på Vestsjælland, at man skal modtage middeludbytter af korn og raps. Det er stilhed før stormen, fortæller markedsdirektør Christian Hjerpsted mandag eftermiddag, hvor høsten ligger stille.

Syngenta og FaunaPhotonics hylder biodiversiteten

Biodiversitet er vigtig for vores natur, og landbruget har en helt særlig rolle i at hjælpe og passe på biodiversiteten.

Roedyrkernes nye formand er klar til opgaverne

Troels Frandsen er ny mand i spidsen for de cirka 850 sukkerroedyrkende landmænd, der de seneste år har skulle omstille sig fra faste kvoter til det frie marked.

Godt tilbud på ny roesort

Via Nordic Sugars hjemmeside kan roedyrkere frem til den 1. august vælge frø fra SesvanderHave til en reduceret pris.

Ny roeaftale med klare forbedringer

Både hos Danske Sukkerroedyrkere og Nordic Sugar er der bred enighed om, at den nye sukkerroeaftale indeholder flere klare forbedringer.
Side 1 af 64 (1278 artikler)Prev1234567626364Next