bannerPos

Agrovi etablerer et nyt handelsfællesskab

Trioen i Agrovis nye handelsfælleskab. Fra venstre: Bente Irene Jensen (indkøbsassistent), Torben Pedersen (direktør og indkøbschef) og Lars Møller Andersen (direktør i Agrovi Business). Foto: Agrovi
07-03-2020 12:54

Hvis man skal tro Agrovi Business, er det nu slut med tidskrævende prisjagter.

ØKONOMI Agrovi Business er navnet på et nyt handelsfællesskab, der kaster sig over at redefinere andelstanken for alle interesserede.

Her skal gode priser, forenklede indkøbsprocesser og et stærkt fællesskab være med til at spare kunderne for både tid og penge i de evindelige prisjagter, som alle rammes af.

- Vi er helt med på, at vi slår lidt vel meget ud med armene, når vi siger, at vi kan spare kunderne for store summer på deres indkøb af råvarer og samtidig spare dem for en masse tid. Men vi kan rent faktisk leve op til det.

Sådan lyder det fra Lars Møller Andersen, der er afdelingsleder i Agrovi Syd og som nu også kan føje direktør i Agrovi Business til visitkortet.

Stordriftsfordele til alle

- I Agrovi har vi i årevis kunne følge, hvordan vores kunder i Spar Sjælland og Kornmatch altid har opnået resultater, der har ligget over gennemsnittet. Med Agrovi Business sætter vi os for at redefinere andelstanken i et nyt og anderledes setup, hvor vi kan tilbyde stordriftsfordele til både store og små kunder, forklarer Lars Møller Andersen videre.

Rammerne om det nye handelsfællesskab er nu faldet på plads, og man er derfor i gang med at opbygge det stærke fællesskab, som skal være med til at skabe de mange fordelagtige aftaler for kunderne.

Indkøbschef i Agrovi Business er direktør Torben Pedersen, som er manden bag B2B og derfor kender markedet, leverandørerne og indkøbsprocesserne indgående.

- Med Torben Pedersen som ansvarlig for vores leverandøraftaler, er vi garanteret, at den bedste i branchen tager sig af vores kunders behov på den bedst mulige måde, siger Niels Peter Ravnsborg, direktør for Agrovi.

jhal

0

Massivt rod i Miljøstyrelsen koster landbruget

Massivt rod i Miljøstyrelsens beregninger for kvælstof-belastningen i Smålandshavets åbne del kan koste landbruget på Syd- og Vestsjælland dyrt i form af ekstra efterafgrøder, mener Gefion og DLS.

Grimme styrker rådgivning og salgssupport øst for Storebælt

Uffe Jensen er udpeget som ny ansvarlig for salg af kartoffemaskiner på Sjælland hos Grimme, oplyser selskabet.

I et høstvakuum

Lige nu er vurderingen på Danish Agros afdeling i Dalmose på Vestsjælland, at man skal modtage middeludbytter af korn og raps. Det er stilhed før stormen, fortæller markedsdirektør Christian Hjerpsted mandag eftermiddag, hvor høsten ligger stille.

Syngenta og FaunaPhotonics hylder biodiversiteten

Biodiversitet er vigtig for vores natur, og landbruget har en helt særlig rolle i at hjælpe og passe på biodiversiteten.

Roedyrkernes nye formand er klar til opgaverne

Troels Frandsen er ny mand i spidsen for de cirka 850 sukkerroedyrkende landmænd, der de seneste år har skulle omstille sig fra faste kvoter til det frie marked.

Godt tilbud på ny roesort

Via Nordic Sugars hjemmeside kan roedyrkere frem til den 1. august vælge frø fra SesvanderHave til en reduceret pris.

Ny roeaftale med klare forbedringer

Både hos Danske Sukkerroedyrkere og Nordic Sugar er der bred enighed om, at den nye sukkerroeaftale indeholder flere klare forbedringer.
Side 1 af 64 (1278 artikler)Prev1234567626364Next