bannerPos

Lars Hvidtfeldt genopstiller ikke på delegeretmøde

Lars Hvidtfeldt blev valgt som viceformand i L&F 7. november 2012.

Tekst og foto: Lasse Ege Pedersen

Nyhedsredaktør, Effektivt Landbrug
27-09-2018 10:01
Landbrug & Fødevarers viceformand Lars Hvidtfeldt har besluttet sig for ikke at genopstille til posten, når L&F til november afholder delegeretmøde.

Efter seks år som viceformand i Landbrug & Fødevarer, har Lars Hvidtfeldt valgt ikke at genopstille ved årets delegeretmøde den 7. og 8. november. Det meddeler Landbrug & Fødevarer selv i en pressemeddelelse.

- Min familie har et stort ønske om, at jeg bruger mere tid sammen med dem og mere tid på udvikling af den virksomhed, vi er sammen om. Navnlig vores produktions - og eksportvirksomhed af pottegroede juletræer står overfor at skulle gennemføre en række strategiske satsninger, som også kræver mere af min opmærksomhed. Derfor har jeg truffet den tunge og vanskelige beslutning, at jeg ikke genopstiller som næstformand ved delegeretmødet i november i år, siger Lars Hvidtfeldt.

Lars Hvidtfeldt begyndte i 1993 i et job som fuldmægtig i det daværende Landbrugsraadet, og siden da har landbrug og politik gået hånd i hånd, ligesom danske landmænd altid har kunnet regne med et forsvar for kollegerne i medierne.

- Det at lave politik og organisationsarbejde er så stor en del af mig, at det altid vil være der. Derfor vil jeg heller ikke afvise at påtage mig opgaver på et senere tidspunkt. Men for nu er det min egen virksomhed og min familie, der skal have min fulde opmærksomhed, siger Lars Hvidtfeldt.

Efter seks år som viceformand, er det ifølge Lars Hvidtfeldt selv en stærk organisation, han forlader.

- Landmænd og virksomheder har sammen skabt en stærk organisation. En organisation som har overordentlig stor indflydelse. Det har været en fantastisk rejse, og det har været en fed tid at været en del af det daglige team, siger Lars Hvidtfeldt.

Lars Hvidtfeldt fortsætter med at varetage sine opgaver i rollen som viceformand indtil delegeretmøde i november.

0

Syngenta og FaunaPhotonics hylder biodiversiteten

Biodiversitet er vigtig for vores natur, og landbruget har en helt særlig rolle i at hjælpe og passe på biodiversiteten.

Roedyrkernes nye formand er klar til opgaverne

Troels Frandsen er ny mand i spidsen for de cirka 850 sukkerroedyrkende landmænd, der de seneste år har skulle omstille sig fra faste kvoter til det frie marked.

Godt tilbud på ny roesort

Via Nordic Sugars hjemmeside kan roedyrkere frem til den 1. august vælge frø fra SesvanderHave til en reduceret pris.

Ny roeaftale med klare forbedringer

Både hos Danske Sukkerroedyrkere og Nordic Sugar er der bred enighed om, at den nye sukkerroeaftale indeholder flere klare forbedringer.

Landdistrikter glæder sig over EU-aftale

Den nye aftale om EU's genopretningsfond tilfører flere milliarder euro til udvikling af landdistrikter, hvilket åbner for nye muligheder i Danmark, vurderer Landdistrikternes Fællesråd. Formand Steffen Damsgaard håber konkret, at regeringen vil booste udviklingen på landet ved at prioritere flere midler til de lokale aktionsgrupper samt fortsat styrke fødevareklyngen.

Hallegård på Bornholm er nu klima-miljø-pilotprojekt og eksperimentarium

Hallegård på Bornholm, katalysator for det bornholmske madeventyr og kendt af titusinder af ferie-gæster som kulinarisk kraftcenter, etablerer nu et såkaldt pilotprojekt i form af et klima- og miljø-eksperimentarium.
Side 1 af 64 (1275 artikler)Prev1234567626364Next