bannerPos

Lars Hvidtfeldt genopstiller ikke på delegeretmøde

Lars Hvidtfeldt blev valgt som viceformand i L&F 7. november 2012.

Tekst og foto: Lasse Ege Pedersen

Nyhedsredaktør, Effektivt Landbrug
27-09-2018 10:01
Landbrug & Fødevarers viceformand Lars Hvidtfeldt har besluttet sig for ikke at genopstille til posten, når L&F til november afholder delegeretmøde.

Efter seks år som viceformand i Landbrug & Fødevarer, har Lars Hvidtfeldt valgt ikke at genopstille ved årets delegeretmøde den 7. og 8. november. Det meddeler Landbrug & Fødevarer selv i en pressemeddelelse.

- Min familie har et stort ønske om, at jeg bruger mere tid sammen med dem og mere tid på udvikling af den virksomhed, vi er sammen om. Navnlig vores produktions - og eksportvirksomhed af pottegroede juletræer står overfor at skulle gennemføre en række strategiske satsninger, som også kræver mere af min opmærksomhed. Derfor har jeg truffet den tunge og vanskelige beslutning, at jeg ikke genopstiller som næstformand ved delegeretmødet i november i år, siger Lars Hvidtfeldt.

Lars Hvidtfeldt begyndte i 1993 i et job som fuldmægtig i det daværende Landbrugsraadet, og siden da har landbrug og politik gået hånd i hånd, ligesom danske landmænd altid har kunnet regne med et forsvar for kollegerne i medierne.

- Det at lave politik og organisationsarbejde er så stor en del af mig, at det altid vil være der. Derfor vil jeg heller ikke afvise at påtage mig opgaver på et senere tidspunkt. Men for nu er det min egen virksomhed og min familie, der skal have min fulde opmærksomhed, siger Lars Hvidtfeldt.

Efter seks år som viceformand, er det ifølge Lars Hvidtfeldt selv en stærk organisation, han forlader.

- Landmænd og virksomheder har sammen skabt en stærk organisation. En organisation som har overordentlig stor indflydelse. Det har været en fantastisk rejse, og det har været en fed tid at været en del af det daglige team, siger Lars Hvidtfeldt.

Lars Hvidtfeldt fortsætter med at varetage sine opgaver i rollen som viceformand indtil delegeretmøde i november.

0

Begrænset forskel på klimaets bundlinje

Aarhus Universitet finder ingen særlige forskelle på miljø- og klimapåvirkningen mellem økologisk og konventionel planteproduktion.

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.

To måneder mere til vandrådsarbejdet

Miljø- og Fødevareministeriet har lyttet til ønsket om at flytte fristen for vandrådsarbejdet, som med udsættelsen er den 22. november.

Danish Crown leverer sit bedste halvårsregnskab

Halvårs-omsætningen i Danish Crown er med 32 milliarder kroner 18 procent større end sidste år, og nettoresultatet er øget med 46 procent til 1,4 milliarder kroner.
Side 1 af 60 (1186 artikler)Prev1234567585960Next