bannerPos

Se video: "Ydmyg lille bondemand" Thor Gunnar Kofoed valgt som viceformand i L&F

Tekst og foto: Alexander Dornwirth

Journalist
08-11-2018 10:29
Ny viceformand i Landbrug & Fødevarer er Thor Gunnar Kofoed, som er valgt for en toårig periode på delegeretmødet i Herning.

Thor Gunnar Kofoed afløser Lars Hvidtfeldt, der efter seks år på posten ikke ønskede genvalg.

Formandsposterne i Landbrug & Fødevarer udgøres nu af formand Martin Merrild, der på delegeretmødet i dag opnåede genvalg for to år, af viceformand Lone Andersen og altså af Thor Gunnar Kofoed.

Thor Gunnar Kofoed er 59 år og frøproducent fra Nexø på Bornholm. Samtidig er han formand for Frøsektionen i Landbrug & Fødevarer.

Thor Gunnar Kofoed sad i Folketinget for Venstre i 2001-2005.

Bornholmeren Kofoed måtte igennem tre valgrunder, før han havde sikret sig de 50 procent af stemmerne, der skulle til. I den afgørende afstemning fik han 193 stemmer mens den sidste modkandidat, Frederik Lüttichau måtte nøjes med 171 stemmer.

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next