bannerPos

Landmand taber spildevandssag i Landsretten

Efter dommen for to år siden i Byretten, så valgte anklagemyndigheden at anke den til Østre Landsret, som nu har kommunen ret i, at Roskilde Kommune godt kan give landmand Ole Christiansen påbud om at forbedre sin spildevandsrensning. Foto: Colourbox

Tekst og foto: Lasse Ege Pedersen

Nyhedsredaktør, Effektivt Landbrug
15-11-2019 09:48
Østre Landsret har omstødt en to år gammel dom fra Byretten i Roskilde, hvor landmand Ole Christiansen ellers havde fået medhold i, at han ikke behøvede at følge påbud om forbedre rensningen af sit spildevand til et vandløb.

To år efter at have stået som sejrherre i Byretten, så må landmand Ole Christiansen fra Gadstrup nu indse, at han nu er taberen. For to år siden fandt Byretten det ikke bevist, at det er Ole Christiansens spildevand, der er årsag til forureningen af vandløbet Syvbækken, som løber 2,5 kilometer fra landmandens ejendom.

Ole Christiansen slap dermed for at følge kommunens påbud om at forbedre sin spildevandsrensning. En

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

0

Mange år kort afsluttet

Jørgen Petersen forlod posten som formand for Østdansk Landboformand med den korteste beretning i hans lange regeringstid.

SDK lancerer mobile høstlagre

S.D. Kjærsgaard A/S lancerer nyt tiltag, hvor containere med reservedele udstationeres på Sjælland og i Jylland med det formål at give landmænd hurtig adgang til reservedele og service i en travl høstperiode.

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i det nye hovedsæde i Fredericia.

Forberedelse på ferien

Ledelsesrådgiver Jette Sandager påpeger, at en god ferie begynder med en god forberedelse af ferieperioden på bedriften.

Demokaravane havde sidste stop på Sjælland

Sjællænderne kunne på en mark ved Næstved for nylig opleve Kuhn-græsmaskiner i aktion.

Virusgulsot – en reel trussel i år?

I år er der brugt en del mere tid i nogle roemarker end de seneste år. Force-bejdsningen giver pludselig et behov for jævnligt at tjekke for skadedyr.

Godt helbred er vejen frem

Leif Petersen fra Tornved Maskinstation er 72 år, men han er stadig i fuld vigør og har ingen planer om at stoppe.

Den danske sommer bliver mere ekstrem

DMI’s Klimaatlas er udvidet med ny viden om tørke og nedbør, og her byder især sommeren på markante ændringer i vejret.

Kender du dine produktionsomkostninger pr. gris?

Ved faldende salgspriser er det vigtigt, man har lave produktionspriser, og det kan blandt andet ske gennem billigt foder.
Side 1 af 62 (1240 artikler)Prev1234567606162Next