bannerPos

Nord-West noteringen falder med 3,50 euro

Svinenoteringen i Tyskland falder endnu engang. Arkivfoto.
30-03-2020 11:21

Der er flere indikatorer, der tyder på stigende frem for på faldende priser i de kommende uger på smågrisemarkedet, lyder det fra Danske Svineproducenter.

Det tyske smågrisemarked stabiliserer sig for tiden.

Nord-West noteringen er faldet med 3,50 euro til 76,00 euro. Nord-West noteringen for 8-kilos grise er falder med 2,30 euro til 49,90 euro.

Nord-West noteringen i dag, som er gældende for forrige uge, er faldet markant, men VEZG-smågrisenoteringen, som er gældende for den nuværende uge, er allerede uændret, lyder meldingen fra Danske Svineproducenter.

De danske og hollandske smågrisenoteringer, som er steget kraftigere end de tyske smågrisenoteringer i de seneste måneder, fortsætter imidlertid nedturen. Her spiller logistiske udfordringer i smågriseeksporten i forbindelse med coronavirussen en vigtig rolle.

Såfremt der ikke kommer nogen negative overraskelser syd fra grænsen, forventer man imidlertid, at også de danske og hollandske smågrisenoteringer stabiliserer sig i den nærmeste fremtid.

Det tyske slagtesvinemarked er i balance, og der er flere indikatorer, der tyder på stigende frem for på faldende priser i de kommende uger. Slagtesvinene, som blev fremrykket de seneste uger, vil ikke stå til rådighed i de nuværende uger, og slagteriet Tönnies skriver om god efterspørgsel fra den tyske detailhandel som prisdrivende faktor.

Ifølge Danske Svineproducenter kommer der – efter forlydende – også flere ordrer fra Kina igen.

- Alt i alt er der således grund til lidt optimisme, selvom der fortsat er stor usikkerhed i forbindelse med coronavirussen, specielt i international handel, skriver Danske Svineproducenter. 

Den tyske VEZG-smågrisenotering indikerer, at Nord-West noteringen i næste uge vil være uændret 76,00 euro (603 kr. inkl. vægtregulering).

aldo

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next