bannerPos

Mobil udstilling af maskiner og sliddele til landbruget

Hos LTA landteknik-Andersen er man klar til at rykke ud i landet med den nye mobile udstilling. Fra venstre: Per Andersen, Frank Andersen og Morten Nielsen.

Tekst og foto: John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
13-06-2020 09:05
Virksomheden LTA Landteknik-Andersen har netop lanceret en mobil udstillingsvogn, der gør det nemt at præsentere sliddele og maskiner.

SLIDDELE Salg, service og import af sliddele til alle mærker inden for blandt andet plove, harver og rotorharver. Salg af både brugte og nye maskiner – blandt dem tillige importør af de hollandske S-S drænspulere fra producenten S-S Engineering BV.

Der er med andre ord fuld gang i aktiviteten hos virksomheden LTA Landteknik-Andersen, som brødrene Frank og Per Andersen er indehavere af, og som hvert år kan opleves i forbindelse med flere af dyrskuerne rundt i landet – blandt andet Roskilde Dyrskue.

Og netop i forbindelse med ikke bare dyrskuer, men også demonstrationer og præsentationer ude i landbruget, har de to sammen med sælger hos Landteknik-Andersen, Morten Nielsen, fået indrettet en mobil udstillingsvogn, hvor et bredt udsnit af sliddele kan blive præsenteret ude hos kunderne.

Hos Landteknik-Andersen sælger og servicerer man alle mærker inden for landbrugsmaskiner med sliddele. Tidligere kunne det være tidskrævende, når en udstilling og præsentation af delene skulle laves, men den udfordring har den nye udstillingsvogn løst.

Udstillingstraileren gør det let at komme rundt. Og det er ikke bare let at køre rundt med udstillingsvognen. Den er også meget nem at stille op, oplyser Frank Andersen.

Importør af hollandske drænspulere

S-S Engineering BV er en hollandsk producent af drænspulere, som LTA Landteknik-Andersen er dansk importør af.

Programmet af drænspulere præsenteres i forbindelse med den mobile udstilling af sliddele.

Drænspulerne består af et bredt program, der går fra den mindste S-S Easy Cleaner, der er en drænspuler til de lidt mindre dræn. En drænspuler, der spuler med op til 140 liter pr. minut; afhængig af dysevalg og 100 meter slange.

Med S-S MD 50 Duo rykker man en størrelse op i drænspuler med op til 200 liter vand pr. minut afhængig af dysevalg. Drænspuleren kan betjene både manuelt og med fjernbetjening.

Størst i rækken af S-S drænspulere er modellen Professional til de store og lange dræn på mellem 300-600 meter, og hvor der spules med op til 140 liter vand i minuttet afhængig af dysevalg. Også denne drænspuler kan betjenes både manuelt og med fjernbetjening.

0

Maskinsælger fra Søllested med historisk jubilæum

Det er 50 år siden, at Christian Krogh fik sommerferiejob som fejedreng i Søllested Maskinforretning, hvor han stadig har sin daglige gang – siden 1975 i rollen som sælger.

- Med Roskilde Dyrskue havde vi haft alt for travlt

Selv uden Roskilde Dyrskue mangler man ikke just noget at lave i Kærsgaard VVS ved Fuglebjerg i det sydvestlige Sjælland.

DF-politiker kiggede på ålegræs

Landbrug & Fødevarer inviterede Dansk Folkepartis miljøordfører René Christensen med en tur ud i Karrebæk Fjord, hvor der er masser af ålegræs.

CAP-reformen ventes først i kraft fra 2023

Danske landmænd får nedsat deres grundbetaling fra i 2021, også selvom det trækker længere ud med aftalen om en ny programperiode for EU’s landbrugspolitik.

Juletræsproducenter med julelys i øjnene

Corona-krisen bevirker, at tre millioner tyskere ikke rejser væk i julen. Det giver de danske producenter julelys i øjnene, selv om de store tyske julemarkeder næppe afvikles i år.

Direktøren for det hele bygger og udvider kostaldene

Der er godt gang i byggeriet af nye kostalde flere steder i Østdanmark, og det er noget, man mærker til hos N.J. Totalbyg A/S.

Ny ferielov kræver en gennemgang af kontrakter

Den nye ferielov kan betyde, at ansættelseskontrakterne indeholder oplysninger, der ikke længere er korrekte, og det kan blive en dyr affære for arbejdsgiverne.

Fleksible kalvehytter og læskure

Hos Arnes Smedie har man udviklet og producerer nu egne kalvehytter, udebokse og læskure, hvor kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed er i højsædet.
Side 1 af 69 (1368 artikler)Prev1234567676869Next