bannerPos

Specialist i alle typer hegn

Kenn Ransby, (billedet), står sammen med Jørn Mølby i spidsen for Poda Hegn i Gesten – et af i alt 17 Poda-centre fordelt over hele landet. Sammen står de også for virksomheden Miljøstald – ligeledes i gesten. Foto: John Ankersen

Tekst og foto: John Ankersen

Redaktør, LandbrugSyd
01-04-2020 15:11
Som en af de største og ældste udbydere af hegn og hegnsløsninger til både landbruget og en lang række andre brancher, er Poda Hegn specialist inden for sit felt til både store som mindre hegns-opgaver.

HEGN - Jeg plejer at sige at vi løser fra 0 – 30 kilometer hegn – der er ingen grænse, vi giver den fuld skrue, fortæller Kenn Ransby fra Poda Hegn i Gesten, der er et af i alt 17 Poda-centre på landsplan, hvor man også finder Poda-butikker fordelt over hele landet med et udvalg af de mest almindelige Poda-produkter.

Siden 1975 har Poda Hegn solgt, monteret og serviceret kilometervis af hegn til landbrug, virksomheder og industri samt have og park, og hegns-udbyderener i dag blandt Danmarks førende hegnsleverandører. Dengang var man banebrydende med det elektriske hegn til indhegning af dyr, hvor man tidligere ofte havde benyttet sig ag pigtråds- og lægtehegn.

 

Både by og land

Landbruget, herunder både heltids- som fritidslandbruget, fylder en betydelig del af kundegruppen hos Poda Hegn, hvor man tilbyder hegnsløsninger i mange typer - alt efter formål.

Indhegning af kvæg, får og geder samt hestefolde, og hegn omkring naturområder og plantager. Men også industrihegn og hegn omkring offentlige institutioner, som eksempelvis børnehaver laves i stor stil. Og det gælder både nyetablerede hegn samt renoveringer og reparation af eksisterende hegn.

-  Man kan sige at vi laver ale med ordet ”hegn” i både land og by. Vi har hele tiden bredt os meget ud, forklarer Kenn Ransby, der med en baggrund som miljøtekniker og sælger, selv blev en del af Poda Hegn for syv år siden med centeret i Gesten, der dengang var et af de mindste i Danmark, men siden har vokset sig til et af de stærkeste med syv ansatte.

 

Vejr og corona

Og der er bud efter både Kenn Ransby, og hans kolleger fra Poda Hegn rundt omkring i landet. Syv års vækst er det blevet til for hans egen afdeling, og Kenn vurderer selv, at der er potentiale for yderligere vækst. Man har været på udkig efter et par kolleger mere – i første omgang én mand mere til at kunne aflaste Kenn, der også står for det administrative.

På spørgsmålet omkring corona-virussen, og de begrænsninger den indtil videre har givet for erhvervslivet i Danmark, vurderer Kenn Ransby, at den ikke umiddelbart har indflydelse på arbejdet, da man jo arbejder i små grupper i det fri, langt fra kunden og andre mennesker i nærheden.

Heller ikke det våde efterår og den våde milde vinter har haft betydning for hegnsarbejdet. Omvendt ville koldt vintervejr med frost heller ikke have givet problemer.

- Det ville kun være, hvis vi fik permafrost her i Danmark, griner Kenn Ransby, der kigger frem mod foråret og sommeren. Se mere på www.poda.dk.

jba

 

0

Spændende tur til Japan

Mød dygtige japanske landmandskolleger på deres landbrug og oplev ved selvsyn det japanske højværdimarked for danske landbrugsprodukter.

Begrænset forskel på klimaets bundlinje

Aarhus Universitet finder ingen særlige forskelle på miljø- og klimapåvirkningen mellem økologisk og konventionel planteproduktion.

Aktiv ungdomsorganisation i fremgang på flere fronter

LandboUngdom er en aktiv organisation med fremgang, der senest er gået med i et nyt nordisk netværk for unge på landet.

40.000 arter på plads i Naturbasen

På Danmarks største vidensbank med national flora og fauna sætter amatører og eksperter hinanden stævne og indsamler unik viden.

Læssemaskiner til ethvert formål

Stemas tilbyder et bredt program inden for Weidemann-programmet - senest en hjullæsser med variabel hydrostatisk transmission, der bejler til både landbruget og entreprenørerne

Rust virksomheden til den næste krise

Søren Pilegaard, virksomhedsrådgiver i VKST, kommer med råd til at ruste sin virksomhed i en usikker fremtid.

Husk forsikringen – inden skaden sker

Udføres landbrugsarbejde for andre, bør det overvejes at udvide ansvarsforsikringen.

Väderstad med nyt stophjul til såmaskine

For at øge såpræcisionen yderligere lancerer Väderstad et nyt stophjul til deres rækkesåmaskiner.

Koldsøs innovative miniplov er optimeret og klar

Fredag den 31. juli viser Koldsø Smede og Maskinservice den 100 procent klargjorte miniplov med to såaggregater frem ved en sådemonstration i Vestsjælland.

To måneder mere til vandrådsarbejdet

Miljø- og Fødevareministeriet har lyttet til ønsket om at flytte fristen for vandrådsarbejdet, som med udsættelsen er den 22. november.
Side 1 af 60 (1187 artikler)Prev1234567585960Next