bannerPos

Alliance-dæk vinder frem i landbruget

Dækket Agriflex+ 372 er Alliances nye VF-dæk til traktorer, som leveres i mange forskellige dimensioner.
17-10-2020 09:34

Der er inden for landbruget stor interesse for dækproducenten Alliances prisvenlige VF-dæk, og det mærker man hos NDI Group (Nordisk Dæk Import), der har dækket i sit program.

TRANSPORT De stadigt stigende krav til effektivitet og ønsket om at nedbringe strukturskader til et minimalt niveau har ifølge NDI Group – også kendt som Nordisk Dæk Import – de seneste år betydet en øget interesse i VF-dæk, som giver landmændene nye muligheder for effektiv drift i marken.

- Vi oplever en stigende interesse for VF-dæk, som flere og flere landmænd er begyndt at se som en god investering. Som jeg oplever det handler det om, at muligheden i at kunne justere dæktrykket, så strukturskader dermed kan undgås giver endnu større gevinster i en tid, hvor vi ser at maskinerne generelt bliver større og større. Og det er der flere og flere, som er ved at få øjnene op for, fortæller salgschef hos NDI Group agro-afdeling, Jakob Scheel Nannberg.

Til alle typer maskiner

Særligt VF-dæk fra én producent bliver i stigende grad efterspurgt – nemlig dæk fra Alliance, en dækproducent, der er del af den globale dækgigant, Yokohama, og som med en lang række nye produktlanceringer de senere år har øget sin tilstedeværelse på markedet.

- Alliance har udvidet sit modelprogram ret markant, ikke mindst inden for VF-dæk. De tilbyder efterhånden et ret komplet produktprogram inden for VF-dæk, så man kan få det til næsten alle typer maskiner.

Stærk på pris og kvalitet

Med det udbyggede modelprogram inden for VF-dæk, vil Alliance, ifølge Jakob Scheel Nannberg, gøre VF-dæk mere tilgængelige, fordi de tilbydes til en pris, der gør dem mere overkommelige, så investeringen kontra udbyttet hænger bedre sammen:

- Tidligere har VF-dæk i højere grad været i produktkataloget hos de noget dyrere dækmærker og krævet en investering af en vis størrelse. Med udrulningen af et komplet produktprogram inden for VF-dæk og en prissætning, som ligger et godt stykke under, hvad man har set fra andre producenter, tror vi hos NDI på, at VF-dæk i fremtiden kan blive langt mere »mainstream«, end vi tidligere har set, siger han og uddyber:

- Derudover kan vi hos NDI også tilbyde speciallavede dobbeltfælge til VF-dæk, hvor man kan regulere trykket imellem de to dæk på hver side, hvilket vi også har leveret sammen med VF-dæk fra Alliance.

jba

0

Sund jord på en anden måde

Corona-krisen kunne ikke stoppe Agrovi-konferencen »Sund Jord for Fremtiden«, der blot blev afviklet i en anden form.

Københavner leverer Danmarks bedste honning

Tredje gang var lykkens gang for Sten Holmgaard Sørensen, der for nylig blev kåret som danmarksmester i honning.

Bevar nedfaldne blade og red biodiversiteten

Det kan være fristende at fjerne nedfaldne blade og kviste fra haven, men lader man det ligge, kan fugle og insekter får gavn af det.

Mange jobs for få LAG-midler

Økologisk madindpakningsfabrikant har med LAG-midler fået arbejdsløse i nyt arbejde for færre penge end de kommunale jobcentre.

Landdistrikternes Fællesråd: Håber Folketinget erstatter penge fra EU

EU’s landbrugsreform står til at nedskære bevillingerne til det danske landdistriktsprogram, der også støtter landdistriktsudvikling ud over landbruget. Fællesrådet ser stadig håb for at fastholde støtteniveauet.

Pas på: Det er højsæson for hjortepåkørsler

I årets tre sidste måneder forventer Dyrenes Beskyttelses Vagtcentral 1812 næsten 4.000 henvendelser om påkørte hjorte.

Besøg et minivådområde

Lodsejere over hele landet inviterer til åbent minivådområde torsdag den 29. oktober.

Agrovi har succes med en anden dagsorden

For tre år siden åbnede Agrovi en afdeling på Falster, og landmændene på Sydhavsøerne er siden blevet udfordret på deres vaner og traditioner af konsulenterne.

Færdselsstyrelsen giver midlertidigt grønt lys

Maskinstationer kan resten af den igangværende sæson køre til biogasanlæg og andre industrianlæg med brede køretøjer.
Side 1 af 73 (1442 artikler)Prev1234567717273Next