bannerPos

Alt om trends - på én aften

- Udviklingen bevæger sig i høj grad i trends, siger direktør i Agrovi, Niels Peter Ravnsborg. Foto: Henrik Sieben

Jesper Hallgren

Journalist
26-11-2018 07:00
Agrovi samler tre eksperter til aftenmøder med fokus på økonomi, global vækst og samfundet i nutiden og fremtiden.

Agrovi sætter på to aftenmøder fokus på trends, og da programmet på begge møder er identisk, kan man frit vælge efter geografi og kalenderens muligheder.

De to møder foregår tirsdag den 4. december klokken 18 til 22 på Comwell Roskilde og dagen efter – i samme tidsrum – på Holberggård nær Nyråd ved Vordingborg.

Her har Agrovi sat Svend Jørgen Jensen, chefstrateg i Demetra, Klaus Dalsgaard, chefstrateg i Nykredit og den danske serie-iværksætter Jonathan Løw stævne for at videregive deres syn på de vigtigste trends i økonomien, den globale vækst og samfundsudviklingen.

- Udviklingen bevæger sig i høj grad i trends. Her ved starten af 2019 har vi alle brug for at se fremad og få en forståelse for, hvad det er, der påvirker os og vores verden i den kommende tid. Derfor har vi samlet en række eksperter, der på én aften kan give os et indblik i, hvad der er på vej, siger direktør i Agrovi, Niels Peter Ravnsborg, og fortsætter:

- Renterne er lige nu lave, og det er vi mange, der nyder godt af. Men skal vi fortsætte i variabel rente, eller er tiden inde til en anden strategi? Det vil Svend Jørgen Jensen fra Demetra og Klaus Dalsgaard fra Nykredit diskutere efter hver deres oplæg med fokus på økonomien.

 

Anerkendt iværksætter

Herefter vil de fremmødte få en generel inspiration om de samfundstendenser, der ifølge serie-iværksætteren Jonathan Løw vil præge os i de kommende år.

- Jonathan Løw driver som iværksætter flere virksomheder, hvoraf den ene for nylig blev fremhævet af Forbes Magazine som én af de mest lovende startups i Skandinavien inden for kunstig intelligens, oplyser Niels Peter Ravnsborg.

- Jeg tror, tilføjer Agrovi-direktøren, vi kan glæde os til et underholdende, jordnært og anderledes indspark om nutiden og fremtiden – og få styr på de vigtigste trends på én aften.

Det er i øvrigt en aften, der indledes med en to retters menu med tilhørende vine og andre drikkevarer, som er med i billetprisen på 300 kroner pr. person og 500 kroner pr. person.

 

22 meter lang arm rækker til meget

Kalundborg-entreprenør har investeret i en ny Komatsu med en 22 meter lang arm, og den rækker til mange forskellige opgaver.

Dræneksperter i Sydsjælland

To kammerater fra landbrugsskoletiden har etableret entreprenørfirma i Rønnede, og det er med fokus på at dræne landbrugsjord.

Debat om bæredygtighed i dansk svineproduktion

Mandag den 27. maj holder Danske Svineproducenter et debatmøde om bæredygtighed i svineproduktionen.

Styrelse svarer på tvivlsspørgsmål om nye firmabil-regler

Nye registreringskrav for varebiler har høstet mange spørgsmål. Færdselsstyrelsen svarer her på de mest gængse.

Det betaler sig at opdatere drænanlægget

Et nyt drænanlæg kan afskrives over fem år, så det bør ikke være svært at få økonomi i at få sine marker opdateret med hensyn til dræning, vurderer dræningsspecialist.

Roeavlere så nærmere på ny avanceret markrobot

KWS-arrangement på Lolland samlede cirka 50 roeavlere, der blandt andet blev præsenteret for en ny robot fra Farmdroid.

Mange valfartede til jubilæum i Slagelse

Besøgende fra hele landet var med til at fejre 25-års jubilæum i Slagelse Maskinforretning.

Landskabskonsulent: - Den mentale sundhed ligger lige uden for døren

Landskabskonsulent Søren Paludan giver gode råd til at skabe fantastiske rammer på gården, og smukke omgivelser er som medicin for os, påpeger han.

Nyt udstyr finder nødstedt vildt

Alle 182 frivillige hundeførere i Schweiss-registret kan fortsætte samarbejdet med nye pejl.

Grimme på vej mod 2020

Som led i udviklingen af produktprogrammet til roeavlere udvider Grimme programmet af roeoptagere med to nye modeller.
Side 1 af 29 (564 artikler)Prev1234567272829Next