bannerPos

Uvildig rådgivning giver bedre og billigere forsikring af landbruget

Forsikringsmægler Steve Møller Madsen (th.) oplever ofte, at landmændene sparer mange penge, når de har haft deres forsikringer i licitation. Svineproducent Jesper Lousdal, Hurup Thy, sparede 335.000 kroner, da Steve Møller Madsen sidste år satte hans forsikringer i licitation.
22-09-2019 07:22

Landbrugets Forsikringsmægling sikrer landmanden den bedste og billigste dækning.

Landmanden kan spare mange penge ved at kontakte en forsikringsmægler, inden han indgår en ny 5-årig aftale med sit forsikringsselskab. Han kan oveni købet få en bedre og bredere dækning.

Det oplever Steve Møller Madsen, Landbrugets Forsikringsmægling.

Når landmandens aftale udløber, sender han forsikringerne i licitation og indhenter som regel tilbud fra tre forskellige forsikringsselskaber.

- Rigtig mange landmænd kan opnå en bedre dækning til en lavere præmie. Det viser sig, at der kan være helt op til 30 procent forskel i prisen for den samme forsikring eller endog en bedre og bredere dækning, fortæller han.

De landmænd, der har 5-årige aftaler, der udløber med udgangen af i år, skal sende en skriftlig opsigelse senest den 30. september for at være fritstillet pr. 31. december, da de fleste selskaber har tre måneders opsigelsesfrist.

 

Uvildig rådgivning

Et grundlag for at sikre landmanden den bedste og billigste forsikring er, at rådgivningen er uvildig. Det er den hos Landbrugets Forsikringsmægling.

 - Vi er 100 procent uvildige og aflønnes kun af landmanden. Vi er på samme hold som landmanden og varetager hans interesser overfor forsikringsselskaberne, siger Steve Møller Madsen.

 

Den rigtige dækning

Forsikring – og ikke mindst indenfor landbruget – er et særdeles kompliceret område, hvor det gælder om at holde tungen lige i munden.

Det er altså ikke nok, at forsikringen er billig, for den skal også leve op til de krav, den enkelte landmand stiller.

- Mange forsikringsaftaler er bygget op med en række klausuler, som kan være svære at gennemskue for landmanden. Men det kan jeg, siger forsikringsmægleren.

0

Klageinstans med åbenlys inhabilitet

Når inhabilitet er så åbenlys, er konstruktionen uholdbar, hvis vi vil pynte os med at leve i et retssamfund, skriver Jørn Rasmussen blandt andet i dette debatindlæg.

Økologer samles til plantedag i Roskilde

Bedre dyrkningssikkerhed i økologisk planteavl er temaet, når der torsdag den 11. juni er Økologisk Plantedag i Roskilde.

Uvildig rådgivning til landmænd – også omkring forsikringer

En erfaren forsikringsmægler giver landmænd uvildig rådgivning til at få det rigtige sikkerhedsnet under bedriften og familien.

Svenningsens ændrer navn til Nellemann Machinery

I forbindelse med at tilbyde et højere specialiseringsniveau for kunderne ændrer maskinforretningen Svenningsens navn til Nellemann Machinery.

Skovejernes iver overstiger Folketingets bevillinger

Biodiversitet tager meget længere tid at frembringe, end politiker og andre folk tror, konstaterer skovfoged i HedeDanmark Leif Lauridsen.

Har kun skoven til låns

I skovbrug sår fædre, for at sønner kan høste. Sådan har også naturpleje i skoven flere generationer som tidsperspektiv.
Side 1 af 59 (1166 artikler)Prev1234567575859Next